Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] RedDock [WojnyGildii] [200 slotów] [mcMMO] [non-premium] [no-hamachi] [RPG] [Frakcje] [Bardzo Trudny] [1.2.5] Zapraszamy serdecznie.

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, jak najbardziej warto.

Dziękują za owe zdanie nt. serwera, lecz pan:

GLUPI SEWER NA SPAWNIE ZABIJAJA ...

jak Lechu wspomniał, najwyraźniej nie umie walczyć i nie nadaje się na owy typ serwera.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poproszę o wpisanie mnie do serwera Mój nićk ; baNdz1oR

jeśli chodzi co o wl to nie ma każdy może w bić jeśli o coś innego to uściślij proszę.

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

To chyba dobrze nie ??? xD

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

Dzięki, dobre opinie się przydadzą .PS : zaktualizowaliśmy no cheat, który blokuje jesusa i killaurę

Opublikowano

Server jest jak najbardziej godny polecenia.Miła i wyrozumiała administracja a spawn jest zbudowany bardzo przejrzyście.Jedeynym problemem jest to, że server i forum nie działają już od wczoraj rano...Napiszcie chociaż małe info kiedy server będzie ON:)

Opublikowano

bo dziwnym zrządzeniem losu ktoś się włamał na konta wszystkich 3 admów i zepsuli mapę, jest nowa znacznie gorsza, stara była jara, malutki spawn i tak powinno być, teraz jest ogromny spawn nie wiadomo po co... zróbcie starą mapę !!! i oddajcie moje pieniądze i Gildie,

25685855.jpg

taki wolny necik, a oni chcą mi neostrade wcisnąć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...