cabanek1220 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siemka od jakiegos czasu cala aleja slaw na stronie Home przesunela mi sie w dol i nie da rady kliknac "Cala aleja slaw" czy tylko ja tak mam ? co mam z tym zrobic . Na innych kontach mam wszystko normalnie . SERWER PL3 POMOGŁEM? DAJ "Lubie To" Odnośnik do komentarza
Bandit3 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ciasteczka spróbuj usunąć, nigdy nie miałem takiego problemu "Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."-Mayer Amschel Rothschild Odnośnik do komentarza
pukaczyna Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wejdź w hangar później w ten napis DARK ORBIT ja tak robię i rzadko mi ucieka Odnośnik do komentarza
Łukasz1998 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 mi się tak wczoraj działa ale zrobiłem tak jak pukaczyna Odnośnik do komentarza
Michu. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja mam tak samo jak cabanek, link mi zjechał na dół i nie mogę go kliknąć... Resetowałem wszystko i nic nie pomogło Odnośnik do komentarza
absollut Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Zmieńcie przeglądarkę na explorera. Odnośnik do komentarza
cabanek1220 Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Weź , wyjdz z klasy . Nie odkopuj , juz wyjasnione . Zamknijcie temat. POMOGŁEM? DAJ "Lubie To" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.