Senju95 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Potrzebuje ng pod 7.92 bez keylogerów szukałem na forum niestety nic nie znalazłem wiem , że w spisie botów jest , ale skan się nie zgadza zrobiłem sam i okazało się , że jest keyloger proszę o szybką odpowiedź i o podanie linku bez keylogera z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza
Kaltha Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nigdzie nie widziałam , tak samo na forum . Sama szukałam kilka razy ... Raczej go nie dostaniesz Odnośnik do komentarza
Senju95 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pewnie , że na forum nie ma tzn. jest , ale w tyle tym śmieci typu "trojan agent" "trojan delf" , że nie ma po co pobierać , ale Kochany moderator mówi , że to jest czyste i bezpieczne znalazłem tibie bot ng 7.92 instalkę z 2 wirusami nie groźnymi bez keyloggerów szukałem tylko 3 dni a na tym forum nie ma już ludzi , którzy pomagają nawet jeżeli są to czekałem na odp tydzień i nic dlatego moim zdaniem te forum zeszło na psy. Pewnie , że na forum nie ma tzn. jest , ale w tyle tym śmieci typu "trojan agent" "trojan delf" , że nie ma po co pobierać , ale Kochany moderator mówi , że to jest czyste i bezpieczne znalazłem tibie bot ng 7.92 instalkę z 2 wirusami nie groźnymi bez keyloggerów szukałem tylko 3 dni a na tym forum nie ma już ludzie , którzy pomagają nawet jeżeli są to czekałem na odp tydzień i nic dlatego moim zdaniem te forum zeszło na psy. Odnośnik do komentarza
dannyy1029 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jest dużo osób chętnych do pomocy , ale jaka mamy ci pomóc jak sami nie mamy? Pomogłem??? Daj + ;>>> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.