Skocz do zawartości

Co i jak?-Allegro..

mirek1717

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, moje pytanie dotyczy sprzedaży na allegro , co i jak?

Ilę płacę za wystawienie itemu z gry Metin 2itp?

Czy zamazywać coś w itemie?

CO napisać pod "Właśność firmy GameForge 4D , cena dotyczy czasu poświęconego na jego udoskonalienie" ?????

Prosze o rady, najważniejsze to co i jak z płaceniem za aukcję , ilę i gdzie?

Za wystawienie aukcji zapłacisz około ~2 zł, najważniejsze zamaż nick, parę skili oraz liczby w statystykach no i dodaj tą końcówkę

Konto jest własnością firmy Gameforge 4D GmbH. Ja sprzedaję jedynie swój czas poświęcony na rozwinięcie postaci i zrobienie eq.

Za wystawienie aukcji zapłacisz około ~2 zł, najważniejsze zamaż nick, parę skili oraz liczby w statystykach no i dodaj tą końcówkę

Ale jeśli sprzedaje item tylko jeden , to tylko fotkę tego itemu chcę wystawić to czy tam coś mam zamazać czy zostawić wszystko bez zamazywania?

Aha i te około 2zł to gdzie płacę?

Muszę wpierw zapłacić to 2 zł i wtedy dopiero da radę wystawić item?

Jak powinna przebiec wymiana itemem jeśli ktoś kup?

masz np fms+9 sr 15 i jest jeden dodatkowy bon np na orki 20 ;]] to piszesz sr jest miedzy 10-20 i zamazujesz to 20 i zostaje samo : Silny przeciwko orkom :;]] pozdrawiam :)

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Tam bodajże na emaila powinna ci przyjść wiadomość o nr bankowym allegro i ze swojego konta bankowego przelewasz te 2 zł i załatwione.

No tak tylko że ja mam w Banku Spóldzielczym zlożone i nie mam dostepu przez neta by przelać, muszę jechać do banku:(

Czy raczej nie muszę odrazu płacić tych 2 zł?

watpie zeby byla platnosc sms'em a zaplacic mozesz np. na poczcie lub w sa takie gencje oplat ( np. Expert ) w ktorych rowniez mozesz za to zaplacic jak i za inne rachunki

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Co i jak?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...