mirek1717 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Siema, moje pytanie dotyczy sprzedaży na allegro , co i jak? Ilę płacę za wystawienie itemu z gry Metin 2itp? Czy zamazywać coś w itemie? CO napisać pod "Właśność firmy GameForge 4D , cena dotyczy czasu poświęconego na jego udoskonalienie" ????? Prosze o rady, najważniejsze to co i jak z płaceniem za aukcję , ilę i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecu Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Za wystawienie aukcji zapłacisz około ~2 zł, najważniejsze zamaż nick, parę skili oraz liczby w statystykach no i dodaj tą końcówkę Konto jest własnością firmy Gameforge 4D GmbH. Ja sprzedaję jedynie swój czas poświęcony na rozwinięcie postaci i zrobienie eq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1717 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Za wystawienie aukcji zapłacisz około ~2 zł, najważniejsze zamaż nick, parę skili oraz liczby w statystykach no i dodaj tą końcówkę Ale jeśli sprzedaje item tylko jeden , to tylko fotkę tego itemu chcę wystawić to czy tam coś mam zamazać czy zostawić wszystko bez zamazywania? Aha i te około 2zł to gdzie płacę? Muszę wpierw zapłacić to 2 zł i wtedy dopiero da radę wystawić item? Jak powinna przebiec wymiana itemem jeśli ktoś kup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tam bodajże na emaila powinna ci przyjść wiadomość o nr bankowym allegro i ze swojego konta bankowego przelewasz te 2 zł i załatwione. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek12 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 masz np fms+9 sr 15 i jest jeden dodatkowy bon np na orki 20 ;]] to piszesz sr jest miedzy 10-20 i zamazujesz to 20 i zostaje samo : Silny przeciwko orkom :;]] pozdrawiam Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1717 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tam bodajże na emaila powinna ci przyjść wiadomość o nr bankowym allegro i ze swojego konta bankowego przelewasz te 2 zł i załatwione. No tak tylko że ja mam w Banku Spóldzielczym zlożone i nie mam dostepu przez neta by przelać, muszę jechać do banku:( Czy raczej nie muszę odrazu płacić tych 2 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malwinos Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak zamazac chociaz jeden bon. Albo Kd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1717 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tam bodajże na emaila powinna ci przyjść wiadomość o nr bankowym allegro i ze swojego konta bankowego przelewasz te 2 zł i załatwione. A nie można smsem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecu Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W "Moje allegro" w "Moja sprzedaż", masz tam zakładkę PayU i tam podane konto firmy na które musisz wysłać to 2zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1717 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W "Moje allegro" w "Moja sprzedaż", masz tam zakładkę PayU i tam podane konto firmy na które musisz wysłać to 2zł. A niema opcji sms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tape Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 watpie zeby byla platnosc sms'em a zaplacic mozesz np. na poczcie lub w sa takie gencje oplat ( np. Expert ) w ktorych rowniez mozesz za to zaplacic jak i za inne rachunki Jebnij Like'a !! /AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.