Skocz do zawartości

[PS3][Pytanie] Battlefield3(PS3)

wojberry

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Hej,

Zastanawiam się nda kupnem BF'a 3 i mam do was 2 pytania:

1. Czy warto? (tzn. fajne/niefajne itp.)

2. Czy jak kupię używanego to będę mógł grać w multiplayer?

Zdecydowanie tak! Oprawa graficzna kurewsko-zajebista. Cała masa broni i do każdej po kilkanaście różnych odblokowań, różnego rodzaju pojazdy, fajne i ciekawe tryby, strasznie realistyczne mapy (rozjebunda, latające przedmioty, rozwalanie ścian itp) Ale również kup Battlefield Premium! Kosztuje 179zł na PS3. Ja kupiłem w ten dzień, który wyszłedł i jest naprawdę zajebiście! Warto wydać 300zł na grę i premium. Będziesz miał naprawdę dużo zabawy z tą grą. Ciekawa fabuła (kampania), Kooperacja, bronie które odblokujesz będą dostępne na multi. Kupując nową grę dostaniesz gratis pistolet M1911, który jest naprawdę świetny. Jeżeli w PS3 nie masz internetu, bądz nie grasz na nim i gry kupujesz tylko dla kampanii, to nie kupuj Premium. Ale jeżeli grasz na multi, to zdecydowanie polecam. Nie dziwię się, że w ciągu tygodnia Battlefield 3 Premium sprzedano ponad w 800.000 egzemlarzach. A samą grę w ponad 15.000.000 ... Ja od kwietnia do dziś mam około 260 przegranych godzin on-line. I jeszcze coś, jak kupisz BF3 to w sklepie PSN pobierz sobie gratis dodatek o nazwie "Warfare Pack", masz tam dodatkowy karabin dla Wsparcia o nazwie "RKM Typ 88", Tłumik płomieni do "SKS'a", Strzelba "DAO-12" od 1-wszego lvla oraz amunicja strzałkowa do niej, która jest w stanie przebić kilka celów oraz lekkie warstwy metalu i drewna. Co do premium, to za 179zł otrzymasz wszystkie 5 DLC. (Back To Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermatch, End Game). Jakbyś kupował osobno, to za każdy dodatek zapłacisz ok. 50zł. A takto wszystkie masz za jedyne 179zł, a w dodatku dostajesz możliwość grania 2 tygodnie przez premierą, kamuflaże na broń oraz 2 mundury jak na razie, kilka nowych nieśmiertelników oraz każdy DLC wprowadza 4 mapy, 2 nowe tryby gry i oczywiście nowe odblokowania! It's Amazing! Na temat BF3 mógłbym tak cały czas pisać, zresztą jak masz jakieś pytania to wal śmiało, GG: 38743755

SIema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [PS3][Pytanie] Battlefield3(PS3)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...