wojberry Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Hej, Zastanawiam się nda kupnem BF'a 3 i mam do was 2 pytania: 1. Czy warto? (tzn. fajne/niefajne itp.) 2. Czy jak kupię używanego to będę mógł grać w multiplayer? League of Legends Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 2. Jak kupisz Online Pass to tak Odnośnik do komentarza
wojberry Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A ile taki online pass kosztuje? I czy gdybym go kupił to czy istnieje możliwość pobrania gry przez internet bez płyty? League of Legends Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pass niewystarcza, potrzebna tez jest gra. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Felcor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Taki pass online kosztuje ok. 30 zł Pomogłem ?! Daj lajka ! Odnośnik do komentarza
StoProֆ Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Najlepiej kupić całą gre i się nie martwić. Tak opłaca się, nawet singla nie przeszedłem, a bawie się w multi już troszke ; d naprawde polecam. Odnośnik do komentarza
Gumowy Kaczor Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 36 PLN, chyba, że na pół z ziomem to 18 PLN. Mozesz kupic gre w pss, ale ceny nie znam ;x. gierka całkiem nice. Odnośnik do komentarza
Eftar Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 NA PSS wszystko jest droższe niż w typowym sklepie. Gra cud, miód i orzeszki, jednak mnie nie wciągnęła, bo nie umiem przestawić się na pada w strzelankach. Odnośnik do komentarza
Covver Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 1.Tak, na konsolach BF3 wygląda i gra się dobrze.Polecam. 2.Z online passem, taki OP kosztuje ok. 40 zł. Odnośnik do komentarza
binguj_1 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Hej, Zastanawiam się nda kupnem BF'a 3 i mam do was 2 pytania: 1. Czy warto? (tzn. fajne/niefajne itp.) 2. Czy jak kupię używanego to będę mógł grać w multiplayer? Zdecydowanie tak! Oprawa graficzna kurewsko-zajebista. Cała masa broni i do każdej po kilkanaście różnych odblokowań, różnego rodzaju pojazdy, fajne i ciekawe tryby, strasznie realistyczne mapy (rozjebunda, latające przedmioty, rozwalanie ścian itp) Ale również kup Battlefield Premium! Kosztuje 179zł na PS3. Ja kupiłem w ten dzień, który wyszłedł i jest naprawdę zajebiście! Warto wydać 300zł na grę i premium. Będziesz miał naprawdę dużo zabawy z tą grą. Ciekawa fabuła (kampania), Kooperacja, bronie które odblokujesz będą dostępne na multi. Kupując nową grę dostaniesz gratis pistolet M1911, który jest naprawdę świetny. Jeżeli w PS3 nie masz internetu, bądz nie grasz na nim i gry kupujesz tylko dla kampanii, to nie kupuj Premium. Ale jeżeli grasz na multi, to zdecydowanie polecam. Nie dziwię się, że w ciągu tygodnia Battlefield 3 Premium sprzedano ponad w 800.000 egzemlarzach. A samą grę w ponad 15.000.000 ... Ja od kwietnia do dziś mam około 260 przegranych godzin on-line. I jeszcze coś, jak kupisz BF3 to w sklepie PSN pobierz sobie gratis dodatek o nazwie "Warfare Pack", masz tam dodatkowy karabin dla Wsparcia o nazwie "RKM Typ 88", Tłumik płomieni do "SKS'a", Strzelba "DAO-12" od 1-wszego lvla oraz amunicja strzałkowa do niej, która jest w stanie przebić kilka celów oraz lekkie warstwy metalu i drewna. Co do premium, to za 179zł otrzymasz wszystkie 5 DLC. (Back To Karkand, Close Quarters, Armored Kill, Aftermatch, End Game). Jakbyś kupował osobno, to za każdy dodatek zapłacisz ok. 50zł. A takto wszystkie masz za jedyne 179zł, a w dodatku dostajesz możliwość grania 2 tygodnie przez premierą, kamuflaże na broń oraz 2 mundury jak na razie, kilka nowych nieśmiertelników oraz każdy DLC wprowadza 4 mapy, 2 nowe tryby gry i oczywiście nowe odblokowania! It's Amazing! Na temat BF3 mógłbym tak cały czas pisać, zresztą jak masz jakieś pytania to wal śmiało, GG: 38743755 SIema. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.