Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrócić do Minecrafta?

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , ostatnio grałem w minecrafta jak była wersja 1.2.4. Jestem świadomy tego , że istnieje już nowsza - 1.2.5 . Jakie zaszły zmiany w 1.2.5 ? Ogólnie grałem w Minecrafta od 1.6.6 Beta do 1.2.4 ( z małymi przerwami) i teraz tak myślę czy by wrócić do tej gierki. Powiem jeszcze , że nie lubie grac na single (tzn. mogę projektować jakieś budowle itp właśnie tam , ale wolę grac na multiplayer) . Zawsze miałem serwery Hamachi , ale teraz wiem z własnych doświadczeń , że na nich są lagi i mało osób chce na takich grac. Więc czy warto zrobić Serwer dedykowany? Może najpierw się zastanowię czy na pewno będę grać w minecrafta. Co o tym myślicie

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Najpierw jak mówisz lepiej się zastanów czy chcesz wrócić do tej gry, bo w ciemno nie opłaca się wydawać pieniędzy na dedyka, co do hamachi znam ten ból nie jesteś sam. Najlepiej na początek poszukaj sobie jakiegoś bardzo znanego serwera z minecraftem i pograj sobie dzień dwa i wtedy zobaczysz czy warto.

Opublikowano

Najpierw jak mówisz lepiej się zastanów czy chcesz wrócić do tej gry, bo w ciemno nie opłaca się wydawać pieniędzy na dedyka, co do hamachi znam ten ból nie jesteś sam. Najlepiej na początek poszukaj sobie jakiegoś bardzo znanego serwera z minecraftem i pograj sobie dzień dwa i wtedy zobaczysz czy warto.

Gdy wróce do minecrafta wypadało by se kupić premium. Jakie strony polecasz ? Zrobie tak jak mówisz znajde jakiś serwer i zobaczę co będzie dalej...

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Bożę znowu ten nabijacz postów...

@Topic

To zależy od ciebie jeśli tak to premium: kontagier.pl, fabrykakluczy.pl/eu (Nie pamietam) ew. minecraft.net

, a jeśli chodzi o serwer to znajdz se dobrą ekipe kogoś od pluginów itp. i żeby też mogli wrazie co wpłacić bo to najwiekszy problem jest jak kasy nie ma a nikt nie ma jak wpłacić potem.

Weteran
Opublikowano

Ogólnie, ja na twoim miejscu bym wrócił dużo się zmieniło w miencraft'cie dodano nowe ciekawe rzeczy lecz być może dużo zapomniałeś więc wszystko, od nowa byś musiał robić. Moim zdaniem Wracaj.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

@up noo z wersji 1.2.4 na wersję 1.2.5 to na prawdę się dużo zmieniło. :D

Tutaj masz spis stron www gdzie można kupić premke:

http://www.mpcforum.pl/topic/533197-spis-stron-gdzie-mozna-zakupic-minecraft-platnosci-glosy/

Osobiście polecam fabrykakluczy.pl

Co do tematu to graj, jest dużo nowych rzeczy, więc gra się aż tak szybko nie nudzi.

Opublikowano

Ja bym wrócił mimo, że gram od początku bety.A podrugie jeżeli ci sie nudzi na singlu to załusz serwa, ale przez router jak masz.

Opublikowano

Minecrafta kup na oficjalnej stronie, najbezpieczniejsza metoda, a co do dedyka, to jeżeli masz pomysł już na server, ekipe, mape, itp. to zrób, bo tak w ciemno nie radzę ...

d-_-b

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...