ziomek63785 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mam takie pytanie, byłem z pewnym graczem w DT, ubiliśmy fałszywe metki na 3 piętrze i nic nie leci, nie powinno z nich coś lecieć? I drugie pytanie dot. także 3 piętra, metka właściwego, niby był drop ale od razu znikł, co się z tym dropem stało? Z graczem z którym byłem w DT byłem w PT to chyba nie ukradł dropu, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daronian Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na 3 piętrze masz Metiny, aby przejść dalej... ostatnie koordynaty to miejsce Metina, którego trzeba ubić. Możliwe, że Twój kolega załączył DropHacka i ukradł to co wyleciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mam takie pytanie, byłem z pewnym graczem w DT, ubiliśmy fałszywe metki na 3 piętrze i nic nie leci, nie powinno z nich coś lecieć? Z nich leci zawsze drop(ksiegi i kamole). Moze miałeś za duży lvl? I drugie pytanie dot. także 3 piętra, metka właściwego, niby był drop ale od razu znikł, co się z tym dropem stało? Z graczem z którym byłem w DT byłem w PT to chyba nie ukradł dropu, nie? Mógł to podnieść, jeśli Ty miałeś zapełniony ekwipunek. Lub po prostu miał DH! Zwinął drop i pewnie pisał Ci ,, to pewnie bug servera'' itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek63785 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ale w PT chyba nie da się DH ukraść? ;> Drugi raz wyruszyliśmy i drop już był ale ku nie moje ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus12342 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ehh ludzie chyba nie graliście dość długo w PL'a. Teraz na PL'u nie leci nic z metków na 3 piętrze i nie ma też koordów trzeba wszystkie ubić, tyle w tym temacie c(; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiaqFPSandRTS Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Na pierze z fałszywymi prawie nic nie leci. Z głownego tylko leci ale wlasnie mi tez odrazu znika;x zbyt duża sygnatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 drop zniknął, bo czasami po ubiciu trzeba poczekać jeszcze kilka sek. i przenosi wyżej, a czasami przenosi od razu. kiedy zacznie przenosić na chacie pokazuje się komunikat o tym, że dotarliśmy na 4 piętro. wtedy automatycznie wszystko co leży na ziemi znika, łącznie z końmi, na których nikt nie siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.