Skocz do zawartości

Drop z metków w DT

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie, byłem z pewnym graczem w DT, ubiliśmy fałszywe metki na 3 piętrze i nic nie leci, nie powinno z nich coś lecieć?

I drugie pytanie dot. także 3 piętra, metka właściwego, niby był drop ale od razu znikł, co się z tym dropem stało?

Z graczem z którym byłem w DT byłem w PT to chyba nie ukradł dropu, nie?

Na 3 piętrze masz Metiny, aby przejść dalej... ostatnie koordynaty to miejsce Metina, którego trzeba ubić.

Możliwe, że Twój kolega załączył DropHacka i ukradł to co wyleciało.

Mam takie pytanie, byłem z pewnym graczem w DT, ubiliśmy fałszywe metki na 3 piętrze i nic nie leci, nie powinno z nich coś lecieć?

Z nich leci zawsze drop(ksiegi i kamole).

Moze miałeś za duży lvl?

I drugie pytanie dot. także 3 piętra, metka właściwego, niby był drop ale od razu znikł, co się z tym dropem stało?

Z graczem z którym byłem w DT byłem w PT to chyba nie ukradł dropu, nie?

Mógł to podnieść, jeśli Ty miałeś zapełniony ekwipunek. Lub po prostu miał DH! Zwinął drop i pewnie pisał Ci ,, to pewnie bug servera'' itp

drop zniknął, bo czasami po ubiciu trzeba poczekać jeszcze kilka sek. i przenosi wyżej, a czasami przenosi od razu. kiedy zacznie przenosić na chacie pokazuje się komunikat o tym, że dotarliśmy na 4 piętro. wtedy automatycznie wszystko co leży na ziemi znika, łącznie z końmi, na których nikt nie siedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Drop z metków w DT   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...