Creator12 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jak w temacie. Prosze o pomoc. Moja gra opiera sie na 14-16 fpsach, a Moja karta graficzna to: ATI Mobility RADEON HD 5650. Procesor: Intel Core 2.4 GHz i3 Typ komputera: Laptop Ilość RAM-u: 4 Giga Ramu System: Windows 7 Prosze o pomoc, Jak najszybsza. Valeechou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaraki_Kenpachi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mam prawie taki sam laptop i minecraft działa mi na nim lepiej niż na komputerze. Spróbuj przeinstalować minecrafta, javę . Możliwe że zadziała . Ps : Usunięcie minecrafta mówię tu nie tylko o dodaj usuń programy ale też folder docelowy który tworzy się przy instalacji i pliki folderu %appdata% . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Najlepiej, wgraj sobie jave 7: http://www.dobreprogramy.pl/Java-SE,Program,Windows,13186.html + Optifine ponieważ ono zwiększa fps i jakąś texture 16-32x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.