Skocz do zawartości

Sytuacja na metin2 PL

Eryk.

Rekomendowane odpowiedzi

Od s1-s25 jest drogo...... PODAJE PRZYKŁAD

Dropnąleś kamyka jest on warty 1kkk a aura kosztuje coś około 600kk np^^

Na s26 są normalne ceny ostatnio widziałem butki 2k pż 15miecze 10 wachlaże i 2inne bony za 19kk było to tydzień temu lub więcej ale żeby to kupić to musisz dropnąc z 30 kamyków bo wtedy były po 500k :D

@WirującySmok - Ty nie okłamuj tutaj ludzi bo na pl zapewne pół roku temu byłeś jak tak mówisz

Kamień duchowy przykładowo na s6 - 150kk , s2-130kk , s20 - 150kk

Aura ok 40kk

Polecam Solar - obecnie najnowszy i najtańszy serwer ;]

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

A więc moim zdaniem najlepszym ogólnie teraz serwerem do grania jest S23 Kronos powodami są :

-brak botów (zdarzy się 1 na całe 4 ch :D)

-ceny niskie (kamol 30kk, małz 5-7kk :D rybki 500k )

-ogarnięci gracze którzy pomagają we wszystkim

To jest moje zdanie na ten temat :D

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Prawda jest taka , że bez IS będzie bardzo ciężko coś osiągnąć.

Sam na Almanachu wbiłem 75 lvl bez jakiegokolwiek IS w 6-7 miesięcy.

Z PD oraz innymi pierdołami z IS wbiłbym w 1-3 miesiące..

graj na Solarze to jedyny serwer na którym da się coś osiągnac bez inwestowania w IS lub bez grania na bocie.

haha a przeleć się w godzinach szczytu po m1/m2/m3 i wskaż mi chociaż ze dwa spoty gdzie nie będzie bota, idź na ezo w dolinie i wskaż mi CH na którym nie ma bota, idź na środek świątyni i wskaż mi CH na którym mogę expić na BO, bo nie ma DH......

wy wszyscy mówicie że s25/26 najlepsze bo dobre ceny i dużo ludzi... s1 bo dużo ludzi ale ceny z kosmosu.... moim zdaniem gówno prawda, na innych serwerach może i jest mało ludzi ale można się na luzie OD ZERA dorobić, oczywiście w godzinach porannych/nocnych bo po południu wbrew pozorom ludzi od zaje... na metkach. Co z tego że ceny duże jak mozna coś dropnąć, sprzedać za cenę rynkową i zarobić, lol.

Przykładowo efekt mojej przygody na Grymuarze od 14 kwietnia, zeby sie nie chwalic to po prostu mam najlepsze itemy na swoim (50) poziomie, 0 is i kolegow, na postaci spedzone 4k minut, wiec nie taki nolife, w dodatku mam juz kilka fajnych itemów na wyzszy lvl... da sie? da.

podsumowując nie polecam s1/s25/s26 bo tam bydła i botów od cholery, szczególnie na tym ostatnim, fajnie jest wbić na w miarę umiarkowany serwer, osiągnąć coś i wbić się w jakąś ekipę.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Sytuacja na metin2 PL   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...