Eryk. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 hej mam do was pytanie jaka jest aktualna sytuacja metin2 PL na roznych serwerach co z botami cenami is itp? prosil bym o dokladne wypowiedzi;][ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 od s1 od 25 jest tak jak było czyli wszystko zwalone . Tylko na solarze są normalne ceny jak na starym dobrym pl'u Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 myslalem nad zakupem postaci na allegro. ile kosztuje eq itp ? bo nie zamierzam na allegro yangow i itemow kupywac; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WirujacySmok Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Od s1-s25 jest drogo...... PODAJE PRZYKŁAD Dropnąleś kamyka jest on warty 1kkk a aura kosztuje coś około 600kk np^^ Na s26 są normalne ceny ostatnio widziałem butki 2k pż 15miecze 10 wachlaże i 2inne bony za 19kk było to tydzień temu lub więcej ale żeby to kupić to musisz dropnąc z 30 kamyków bo wtedy były po 500k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blessik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @WirującySmok - Ty nie okłamuj tutaj ludzi bo na pl zapewne pół roku temu byłeś jak tak mówisz Kamień duchowy przykładowo na s6 - 150kk , s2-130kk , s20 - 150kk Aura ok 40kk Polecam Solar - obecnie najnowszy i najtańszy serwer ;] Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu Kontakt GG : 48366345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 myslalem nad kupnem jakiegos 70lv+ za 50zł warto? oczywiscie bez eq z is. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei® Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 @up wp/mental +75 kup lepiej //nieregulaminowa sygnatura//BR3ND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 no np, tylko ze nie wiem co z eq czy jest jak grac postacią ktora ma eq bez is?;] bo w is wkladac kasy nie zamierzam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocker Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ciężko bez isu coś osiągnąć na PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ciężko bez isu coś osiągnąć na PL Chyba Tobie... 80LVL z ładnym eq można spokojnie osiągnąc bez zagladania do ISu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daio331 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A więc moim zdaniem najlepszym ogólnie teraz serwerem do grania jest S23 Kronos powodami są : -brak botów (zdarzy się 1 na całe 4 ch ) -ceny niskie (kamol 30kk, małz 5-7kk rybki 500k ) -ogarnięci gracze którzy pomagają we wszystkim To jest moje zdanie na ten temat Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW Pomogłem?? daj like nie bądź żyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Gra jest przyjemna, ale na s1/s25,26. Ceny są dobre, atmosfera dobra. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulkazioimalek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Prawda jest taka , że bez IS będzie bardzo ciężko coś osiągnąć. Sam na Almanachu wbiłem 75 lvl bez jakiegokolwiek IS w 6-7 miesięcy. Z PD oraz innymi pierdołami z IS wbiłbym w 1-3 miesiące.. http://www.mpcforum.pl/topic/1276206-quest-uniwersalna-ksiega-umiejetnosci/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielUuuNY Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wszystko jest w porządku , nie ma botów , ceny są takie jak były kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja jak bym w ogóle kupował to 70lv min ale tak: eq bez is zrobie w DT pojde jak ktos mnie weźmie;] lv sobie powoli bede wbijał bez is tylko ile warta postać taka? 70lv eq+4 bez is? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewL0TH Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 @Eryk. Ok. 100 zl (Za 150 niedlugo kupuje 75+ na serwandesie) Zapraszam na S16 Serwandes :P ,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbocheat Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 graj na Solarze to jedyny serwer na którym da się coś osiągnac bez inwestowania w IS lub bez grania na bocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ew kupic bo znow zaczynac od zera to nie bardzo;/ a jak nie to myslalem sobie takze nad VPS za 19zl na miesiac dla 10 osob wystarczy dla zabawy;] choc global to global Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strepsils Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 graj na Solarze to jedyny serwer na którym da się coś osiągnac bez inwestowania w IS lub bez grania na bocie. haha a przeleć się w godzinach szczytu po m1/m2/m3 i wskaż mi chociaż ze dwa spoty gdzie nie będzie bota, idź na ezo w dolinie i wskaż mi CH na którym nie ma bota, idź na środek świątyni i wskaż mi CH na którym mogę expić na BO, bo nie ma DH...... wy wszyscy mówicie że s25/26 najlepsze bo dobre ceny i dużo ludzi... s1 bo dużo ludzi ale ceny z kosmosu.... moim zdaniem gówno prawda, na innych serwerach może i jest mało ludzi ale można się na luzie OD ZERA dorobić, oczywiście w godzinach porannych/nocnych bo po południu wbrew pozorom ludzi od zaje... na metkach. Co z tego że ceny duże jak mozna coś dropnąć, sprzedać za cenę rynkową i zarobić, lol. Przykładowo efekt mojej przygody na Grymuarze od 14 kwietnia, zeby sie nie chwalic to po prostu mam najlepsze itemy na swoim (50) poziomie, 0 is i kolegow, na postaci spedzone 4k minut, wiec nie taki nolife, w dodatku mam juz kilka fajnych itemów na wyzszy lvl... da sie? da. podsumowując nie polecam s1/s25/s26 bo tam bydła i botów od cholery, szczególnie na tym ostatnim, fajnie jest wbić na w miarę umiarkowany serwer, osiągnąć coś i wbić się w jakąś ekipę. Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej jam jest król nobuf. można mnie spotkać grającego w metina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.