Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir3k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no co ty

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Cześć Kiedy rozpocznie się gra ?

do godziny 19.30

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Testy pewnie usuwają i dlatego te problemy ze stronką ale spokojnie ;p

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

Opublikowano

Ja mam kilka pytan bo nie chce mi sie czytac wczesniejszych stron. Jakie beda bony 6/7? Najlepiej jakby byl tylko bonus potwory+wartosc ataku i nic wiecej. Nie pisz mi ze beda do "expa" Oczekuje dokładnej odpowiedzi. Nastepna sprawa co z bronmi 75? Odbugowane skille u bma i smoka? Bedzie mozliwosc kupna zwoju do zmiany profy?

Opublikowano

od 18.30 do 19.30

Opublikowano

Mam nadzieje, że ten serwer nie padnie od razu po starcie, będzie fajnie jeżeli potrzyma chociaż 3 miesiace!!!

Opublikowano

Naprawiamy błędy na stronie, proszę nie spamować w tym temacie i oczekiwać startu!

Mam od kogoś informacje, że hexalia planuje atak wieczorem... powodzenia im życzę i ostrzegam podwójną odpowiedzią następnego dnia. =)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hexali co to było wszystko zaczęło sie od x-kind potem kolejne już 4 starty mieli

Opublikowano

Naprawiamy błędy na stronie, proszę nie spamować w tym temacie i oczekiwać startu!

Mam od kogoś informacje, że hexalia planuje atak wieczorem... powodzenia im życzę i ostrzegam podwójną odpowiedzią następnego dnia. =)

Sie Zobaczy;)

Opublikowano

tam juz nie ma czego atakowac

Opublikowano

Mati laucher jest na stronce więc spokojnie

Opublikowano

Ja mam kilka pytan bo nie chce mi sie czytac wczesniejszych stron. Jakie beda bony 6/7? Najlepiej jakby byl tylko bonus potwory+wartosc ataku i nic wiecej. Nie pisz mi ze beda do "expa" Oczekuje dokładnej odpowiedzi. Nastepna sprawa co z bronmi 75? Odbugowane skille u bma i smoka? Bedzie mozliwosc kupna zwoju do zmiany profy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...