Ashuan Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Postanowiłem zacząć grę na jakimś zagranicznym globalu i wybrałem US.Czy to dobry wybór, i czy gra tam dużo polaków?Jeżeli ktoś gra proszę podać zalety oraz serwer na jakim gracie. Może kiedyś coś tu będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasd123 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Wybór taki sobie. Bodziami się nie da handlować , kamyki po 50k trochę ciężko zarobić , pełno FB i botów w m2. I Gie emowie sprzedawali eq np truty z kd uchylki +5 . Mi się nie spodobał. Jeżeli szukasz jakiegoś fajnego globala to zapraszam na metin2.co.uk , łatwa dostepność itemków z bonami , brak botów , te same eventy i nowości co na pl ceny niskie : Kamyk 8kk Aura do 2kk Itp naprawde tanio więc zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daronian Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Po trochu dobry wybór, a po trochu nie... na początku musisz przełamać barierę w M2, bo tam jest strasznie dużo yang botów. Z misji dostajesz Kamyki Duchowe oraz Bodzie, więc ulepszenie ekwipunku czy wbicie skilli na P to nie problem. Polaków gra naprawdę wielu. Próbuj swych sił, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashuan Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 A dużo osób gra na tym uk i czy działają jakieś hacki itp Może kiedyś coś tu będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.