Taki KaWai<3 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam.Wczoraj grałem sobie w minecrafta normalnie bez żadnych lagów.Ale dzisiaj nagle minecraft ciągle mi przycina,na singlu i na multi.Próbowałem usunąć .minecraft i jeszcze raz włączyć ale nie zadziałało.Próbowałem też zrestartować kompa ale nie pomogło.Czy ktoś ma pomysł czemu mi tak się dzieje?jak temu zapobiec. Parametry kompa: Procesor:Intel? Core2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz Pamięć Ram: 4,00 GB System:64bity Karta Graficzna:ATI Radeon HD 4800 Series Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristiano. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Może być dużo przyczyn, np: Zaśmiecony komp Wirus Mało miejsca na dysku ( mój kolega miał z tym problem, wyczyścił dysk i przeszło ) Może jakieś programy działają w tle ? Przeczyść kompa programem typu ccleaner zdefragmentuj dyski przeskanuj antyvirusem kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki KaWai<3 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Teraz ściągnąłem najnowszą wersje Javy i gdy włączam mc jest czarny ekran a gdy chce updatować do przy updatowaniu się zatrzymuje ktoś wie dlaczego? @up Komp nie zaśmiecony bo niedawno oczyszczałem.Skana też robiłem żadnego wirusa.100GB na dysku.W tle działa jedynie hamachi :P.Jeszcze spróbuje Ccleanerem ale na razie mc nie chce sie włączyć. Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skojarzeniowy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a inne gry ci się zawieszają ?? mozliwe że dużo kurzu w kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki KaWai<3 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Nie inne gry chodza normalnie Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaraki_Kenpachi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 może zaśmieca ci się szybko pamięć i musiałbyś ją odświeżać specjalnymi programami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jeżeli minecraft ci sicina zrób tak: Wgraj optifine on zwiększa fps. Zmniejsz ustawienia graficzne w minecraft. Wgraj jave 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.