cedriK~ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam. Czy mógłby mi ktoś konkretnie napisać czy nadal działa ten sposób na zdobywanie SM w większych ilościach z ofert nie-polskich? Ja próbowałem chyba 3 sposoby (vpny 2 i hide ip platinum) i nawet jak się udało zmienić IP to oferty zawsze mam polskie i te same co bez zmiany IP (a tam ciężko znaleźć coś żeby nie wysyłać sms-a, prócz ankiet za 2-3 sm). Potrzebuje SM-ków, a nie wiem czemu mi to nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver™ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/467843-tutspis-dzialajacych-sposobow-na-darmowe-smocze-monety/ Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedriK~ Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Żeś pomógł kolego 'spam', z tego tematu próbowałem właśnie i za każdym razem nie mam innych ofert niż te oryginalne sponsor pay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daronian Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Na Metin2 PL będziesz miał tylko polskie oferty jeżeli e-mail, na którym zarejestrowane jest konto został założony w Polsce. Niektóre oferty są naprawdę bardzo opłacalne tylko musisz dobrze szukać... zmieniaj IP programem Cyber Ghost VPN lub Hotspot Shield. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejku Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zrób tak: 1. Zainstaluj aol, zarejestruj się: http://www.mpcforum....-konta-na-aolu/ 2. Zaloguj się, i sprawdź czy masz amerykańskie IP: showmyip.com 3. Załóż nowy e-mail, najlepiej w google.com lub hotmail.com (ważne, żeby był .com, a nie .pl) 4. Załóż nowe konto na metin2.pl pod adresem z pkt. 2 5. Reklamy powinny być zagraniczne Jak by co pisz na pw, podpowiem jak czegoś nie wiesz PS: Małe pytanko ode mnie. Niedawno jeszcze udało mi się nazbierać trochę sm ze sponsorpay, ale od jakiegoś czasu jakiej ankiety bym nie wypełnił, nic nie przychodzi. Pod każdą jest napisane, żeby podać prawidłowy numer. W tym jest haczyk? Wy też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedriK~ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ok spróbuje tak jutro. Ale mam dodatkowe pytanie, nie wystarczy że na obecnym koncie zmienię e-mail (bo mam op.pl) na gmail.com czy tam inny, tylko muszę nowe konto zakładać? Ja potrzebuje rzeczy z IS na tym koncie rzecz jasna a nie na nowym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeawl Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Działać działa, kolega wyżej podał nawet linka, ale w 90% sm nie dochodzą, nie warto już się za to brać- em. chyba że masz dużą determinację do tego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.