Skocz do zawartości

Sposób na SM, proszę o pomoc

cedriK~

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy mógłby mi ktoś konkretnie napisać czy nadal działa ten sposób na zdobywanie SM w większych ilościach z ofert nie-polskich? Ja próbowałem chyba 3 sposoby (vpny 2 i hide ip platinum) i nawet jak się udało zmienić IP to oferty zawsze mam polskie i te same co bez zmiany IP (a tam ciężko znaleźć coś żeby nie wysyłać sms-a, prócz ankiet za 2-3 sm). Potrzebuje SM-ków, a nie wiem czemu mi to nie działa.

2zi1s0x.gif

Na Metin2 PL będziesz miał tylko polskie oferty jeżeli e-mail, na którym zarejestrowane jest konto został założony w Polsce.

Niektóre oferty są naprawdę bardzo opłacalne tylko musisz dobrze szukać... zmieniaj IP programem Cyber Ghost VPN lub Hotspot Shield.

Zrób tak:

1. Zainstaluj aol, zarejestruj się: http://www.mpcforum....-konta-na-aolu/

2. Zaloguj się, i sprawdź czy masz amerykańskie IP: showmyip.com

3. Załóż nowy e-mail, najlepiej w google.com lub hotmail.com (ważne, żeby był .com, a nie .pl)

4. Załóż nowe konto na metin2.pl pod adresem z pkt. 2

5. Reklamy powinny być zagraniczne ;)

Jak by co pisz na pw, podpowiem jak czegoś nie wiesz

PS: Małe pytanko ode mnie. Niedawno jeszcze udało mi się nazbierać trochę sm ze sponsorpay, ale od jakiegoś czasu jakiej ankiety bym nie wypełnił, nic nie przychodzi. Pod każdą jest napisane, żeby podać prawidłowy numer. W tym jest haczyk? Wy też tak macie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Sposób na SM, proszę o pomoc   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...