Komplikator Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tak jak w temacie. (Np Z Jakim Poziomem Trudności Gry) (Chamstwem, Dziecinada) | exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daronian Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na początku gry odrzuci Cię to, że wiele jest dzieciaków, którzy staraj się oszukiwać, aby zyskać. Lecz potem, gdy naprawdę ogarniesz z poziomem i ekwipunkiem - gra staje się bardzo przyjemna. Do tego zawsze możesz wgrać Moda czy inne wspomagacze. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komplikator Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Na początku gry odrzuci Cię to, że wiele jest dzieciaków, którzy staraj się oszukiwać, aby zyskać. Lecz potem, gdy naprawdę ogarniesz z poziomem i ekwipunkiem - gra staje się bardzo przyjemna. Do tego zawsze możesz wgrać Moda czy inne wspomagacze. =) Dziękuję za pomoc, moda nie wgram bo bana wyłapie będę grał uczciwie dziękuje za pomoc Daro. temat można zamknąć | exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groky02 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Za moda bana nie dostaniesz jak bedziesz go rozsadnie uzywal, bo bez hackow to bardzo dlugo ci zajmie wbicie ~50lv. Sa tutoriale jak cheatowac zeby nie wyrwac bana. Unbanned :] Wszelkie pytania/wiadomości kierować na Misiekantos253 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komplikator Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Za moda bana nie dostaniesz jak bedziesz go rozsadnie uzywal, bo bez hackow to bardzo dlugo ci zajmie wbicie ~50lv. Sa tutoriale jak cheatowac zeby nie wyrwac bana. Mogę prosić o parę linków do nich ? | exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario22455 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W Dziale Tutoriale masz pełno , i nie gadajcie że bez cheatów ciężko się gra bo ja bez chatów w 2 dni na solarze mam 25lvl i fajne eq. Poza tym wcale nie byłem no-life bo grałem 8h ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.