Skocz do zawartości

[Q]Metin2 Z Czym Się Spotkamy Na S26?

Komplikator

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku gry odrzuci Cię to, że wiele jest dzieciaków, którzy staraj się oszukiwać, aby zyskać.

Lecz potem, gdy naprawdę ogarniesz z poziomem i ekwipunkiem - gra staje się bardzo przyjemna.

Do tego zawsze możesz wgrać Moda czy inne wspomagacze. =)

Na początku gry odrzuci Cię to, że wiele jest dzieciaków, którzy staraj się oszukiwać, aby zyskać.

Lecz potem, gdy naprawdę ogarniesz z poziomem i ekwipunkiem - gra staje się bardzo przyjemna.

Do tego zawsze możesz wgrać Moda czy inne wspomagacze. =)

Dziękuję za pomoc, moda nie wgram bo bana wyłapie będę grał uczciwie dziękuje za pomoc Daro. temat można zamknąć

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Za moda bana nie dostaniesz jak bedziesz go rozsadnie uzywal, bo bez hackow to bardzo dlugo ci zajmie wbicie ~50lv. Sa tutoriale jak cheatowac zeby nie wyrwac bana.

Mogę prosić o parę linków do nich ?:)

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

W Dziale Tutoriale masz pełno , i nie gadajcie że bez cheatów ciężko się gra bo ja bez chatów w 2 dni na solarze mam 25lvl i fajne eq. Poza tym wcale nie byłem no-life bo grałem 8h ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Q]Metin2 Z Czym Się Spotkamy Na S26?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...