ZapytanieTakie Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam mam pytanie odnośnie serwera jak zjechać taką surke bez broni ;/ nic jej nie biore .... eq mam nawet dobre... doradzcie coś jak zabić taka sure ... Odnośnik do komentarza
Michalxdwoj Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jakie masz bony ja mam 6/7 np. sura to int a normalnie 30k hp? Teraz nowa Odnośnik do komentarza
kamilos1993 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jesli to niemiec to sie nie dziw oni maja eq z navicata od gm'a :> Odnośnik do komentarza
james312 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 tak jak pisze kamilos jezeli sa to mody - osoby ktore kupily zmodowane itemy lub punkty statystyk za 5 euro to nic im nie zrobisz a jezeli sa to zwykle naabki to widocznie maja duzo resów. Zalezy jeszcze kim grasz. btw. jakie resy dzialaja na WP jezeli ten nie nosi miecza ? wiatr ? Odnośnik do komentarza
MaariusHxMetin Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sura ogólnie ma buga na tym serwerze. Wiem bo grałem. Nie mając założonej żadnej broni, automatycznie bugują się na niej hity, ona wali 5x więcej.. Kliknij "Lubię to" - to nic nie kosztuje.. Odnośnik do komentarza
WiPeKKK Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bo jak zdejmie miecz wtedy nie działa na nią abs miecze a na pięści absa nie ma proste wipek.pl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.