Arkan. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam chciałbym się dowiedzieć jakie macie opinie o serwerach na zabijaka.pl oczywiście chodzi mi o minecrafta.Polecacie czy Odradzacie ?? czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AviiGames Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Odradzam, polecam ci kupić serwer na craftserwe.pl, mineserw.eu lub kupić w serwerowni / do siebie do domu oddzielną maszynę Proszę o zdjęcie kilku %, tak bardzo staram się pomagać... Robię sygnaturki i nie tylko Pisać GG: 38671478 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkan. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ktoś może się jeszcze wypowiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaraki_Kenpachi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jeśli chodzi o zabijakę to odradzam.. i to gruntownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JednoOkiDzon Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 on się pyta jaki hosting, a nie co odradzamy Ślepaku.. mineserv.eu Jest jak narazie najlepszym hostingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja tam, polecam ten hosting miałem tam 2 serwery i ogólnie było dobrze lecz teraz zostaje przy Craftserve.pl i Mineserv.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa95 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja tam ci polecę maxrate.pl mam sam tam serwer zero pproblemow dobry kontakt z pomocą zawsze pomagają serwer się odrazu instaluje po wpłaceniu kasy , ceny przyzwoite ,autorski panel Naprawdę warto! Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.