Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy server metin2

stolek93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powstaje nowy serwer metin o nazwie ArtanusMt2. Narazie jest to serwer beta i dlatego hamachi^^, ale po czasie będzie z tego dedyk. Jeśli jest ktoś zainteresowany to podaje sieci hamachi.id ArtanusMt2 hasło 123 ArtanusMt2_2 hasło 123 itd... Jeśli jest ktoś chętny żeby pomoc w dopracowaniu serwera to pisać na hamachi (jak będę dostępny). Serwer będzie więcej czasu on niż off wiec można sobie pograć. Jak będę widział że jakaś osoba się stara i wgl pomaga to gdy będzie dedyk może dostać GM. To wszystko, trzymajcie się i sorry za taka prezke ale to na szybko bo czasu nie mam. Jeśli ktoś ciekawy jest może wbijać na sewver.

Opublikowano

Witam powstaje nowy serwer metin o nazwie ArtanusMt2. Narazie jest to serwer beta i dlatego hamachi^^, ale po czasie będzie z tego dedyk. Jeśli jest ktoś zainteresowany to podaje sieci hamachi.id ArtanusMt2 hasło 123 ArtanusMt2_2 hasło 123 itd... Jeśli jest ktoś chętny żeby pomoc w dopracowaniu serwera to pisać na hamachi (jak będę dostępny). Serwer będzie więcej czasu on niż off wiec można sobie pograć. Jak będę widział że jakaś osoba się stara i wgl pomaga to gdy będzie dedyk może dostać GM. To wszystko, trzymajcie się i sorry za taka prezke ale to na szybko bo czasu nie mam. Jeśli ktoś ciekawy jest może wbijać na sewver.

Po takim czymś nawet nie wychodź z dedykiem bo czeka Cię DDOS! :P Takie coś możesz pisać w zapowiedziach lub komuś na PW .. teraz nie dosyć, że robisz spam to jeszcze lekkie pośmiewisko .. Zły dział etc. Ps. nie bawię się w moda <3

Opublikowano

Nie wiem czy można to nazwać prezka i serwerem. Ty z takim podejściem na dedyka chcesz? Nawet kasy nie trać bo szkoda ;/ Jest fatalnie

853051452970424392149.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...