Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska czcionka minecraft!

mpm112

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebiście! Denerwuje mnie ta czcionka polska od MoJang'u. Z tą o wiele lepiej się gra. Oczywiście widać, że polskie znaki są troszke inne ale i tak wielki lajk!

Opublikowano

Pisałem to, ale cóż.... Każdy link działał i działa, a na dropboxa nigdy nie wrzucę. Po prostu nie podoba mi się ich polityka.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Kolejny update, tym razem zająłem się licencją... Została ona zmieniona z Attribution-ShareAlike 3.0 Unported na Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0

Główne zmiany.

• 94312678.pngUznanie autorstwa - Musisz przypisać pracę w sposób określony przez Twórcę lub Licencjodawcę (ale nie w sposób, który sugeruje, że popiera korzystania z tego).
  • 61461319.pngUżycie niekomercyjne - Nie wolno używać tego do celów komercyjnych.
  • 92153069.pngBez prac zależnych - Nie wolno zmieniać, przekształcać ani tworzyć na tej pracy.

88x31.png

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Jak minecraft jest po polsku o.O ...

Nie wiem po co to jeżeli i tak to gorzej wygląda od normalniej czcionki minecraft, bo te literki nie są tak pogrubione ...

19705256.png

Opublikowano

Wszystko jest identyczne, wiec nie wiem jak może być coś gorszego od oryginału 0.o

Przed

javaw2012051506421244.png

Po:

javaw2012051507002411.png

I gdzie ty widzisz te różnice....

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

@UP

Przepraszam bardzo ale ja tu Twojej mamy do tematu nie wnoszę i nie obrażam więc bądź chłop a nie ciota i od razu obrażać rodzinę będziesz,

każdy ma swoją opinie ..

A w minecrafcie można wybrać język Polski mózgu więc ten Twój to nie wiem po co .

PS. Tak dla Twojej wiadomości ja w przeciwieństwie do Ciebie mam mamę a nie starą :).

19705256.png

Opublikowano

Możecie podziękować użytkownikowi RoCraftRaZzoR za wspaniałą inteligencje, powstanowiłem zamknąć projekt głównie przez niego. Życzę miłej gry z zjebaną czcionką.

RoCraftRaZzoR fajną masz interpunkcję na poziomie dziecka z podstawówki:P Projekt powstał po to aby zamienić brzydką czcionkę na nową oryginalną, ale widocznie była wam nie potrzebna.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...