Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][Problem]Dlaczego w GTA San Andreas tak wolno pływam...

MisieK *-.-*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie dlaczego ?

30427026008245581785_thumb.jpg

09799191353635067436_thumb.jpg

To jest kilka zdjęć.Tym mniej fpsów tym szybciej pływam :D Komputer nowy sterowniki zainstalowane wszystko wgrane gram bez modów mam orginalną werjsę na wiele starszym pc'cie (25-50 FPS'ów) wszystko było w idealnym w porządku i pływałem normlanie.Sterowniki mam wszystkie.Komputer jest sprawny.System to Windows 7 Ultimate 32 Bity ale zmieniam na 64 Bity ,ponieważ dopiero przy 64Bitach osiągne maxymalne wykorzystywanie ramu.Reinstalowałem kilka razy ale nic.To jest tak jagby wybór "chcesz szybko pływać to niech ci się zacina" albo "chcesz mieć 101 fpsów to wolno pływaj".Proszę pomóżcie dam lubię to i wgl :D

Opublikowano

Na multiplayerach zawsze wolniej się pływa, od jakiegoś czasu.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Co chwilę ktoś mi usuwa moje posty ... Mówi ,że na multiplayerach ,a gram z kolegą i koleżanką i jeszcze z jednym kolegą ... każdy ma 90-100 fpsów... A i tak oni są szybsi odemnie i sami mi mówią "E Krycha co masz z sampem?" no lol ale w gta sa mam to samo.

Opublikowano

To prawdopodobnie wina nowej wersji SAMP, nie martw się, że coś ze sprzętem jest nie tak. Poza tym serwery RolePlay (jeśli to RolePlay) chyba szperają w GameMod'zie aby gracze nie zapierdzielali w wodzie, jak motorówka.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Ja mam to samo - na singlu i na multiplayer, a złożyłem sobie komputer za 5000zł - nie jest to wina sprzętu. Po prostu tak już jest. ;) Jeżeli to serwer Role Play, możliwe, że trzeba wbić odpowiedni skill umiejętności pływania, tak jak na elesce.

DBY2M.png

Opublikowano

Nie jest to słymmy serwer PolskiPartyServer [PPS] ,na którym admini i inni normalnie pływają wiem ,że to jest 100% bug ,bo gdyby to zależało od wersji sampa to inni by mieli to samo :) Naprawdę nie wiem czy da się np. Oszukać sampa ,żeby czytało ,że jest 21 fpsów ,a tak naprawdę jest 101

Opublikowano

To zobacz w opcjach gry. Jak brak rezultatu to już kwestia GTA.

DBY2M.png

Opublikowano

A co ma singleplayer do multiplayer? Myśl. :huh:

DBY2M.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...