Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvistaMt2[Pl][Dedyk]

AvistaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

swietny server mateusz? to czemu nie przychodzi mi do jasnej kurwy kod z SMS ?!

JaroTt wiesz ze to nie ich wina ? to nie oni wysylaja kody sms a Homepay do nich pisz jak CI nie doszedl sms .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

to niech chociaz kase oddadza!! bo wyslalem SMS HPAY.AVISTA na 7955 i doreczono mialem komunikat i nie dziala

Opublikowano

a jak nie dojdzie to co kur.wa bo juz nie raz tak bylo ze wydalem na jakims innym serverze i mnie ojebano nawet do 150 zl....

Opublikowano

a jak nie dojdzie to co kur.wa bo juz nie raz tak bylo ze wydalem na jakims innym serverze i mnie ojebano nawet do 150 zl....

Tak tak tak. Do admina serwera prosze mu nic nie dawac ;-) Za usluge sms odpowiada np. dotpay i AvistaMt2 nic do tego.To np. dotpay generuje kody i je wysyla. Przed wyslaniem smsa na stronie pisze jaka firma generuje kody. Skoro nie dostales tam pisz a nie tutaj spamuj.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Instrukcja :

Jeżeli masz starego klienta (wchodzisz i masz błąd połączenia) tzn. że musisz ściągnąć launcher i wkleić go do klienta.

Jeżeli masz nowego klienta (normalnie wchodzisz do gry) nic nie musisz robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...