Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/] Gracze na privkach : "Macie grubo prze..." Nie ode mnie ;)

aryanel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,was z pewnością cieszycie się,że gracie na 'nielegalnych serwerach' niestety was rozczaruje Barunson Games,zaczyna walkę z tymi serwerami.Jak to się skończy nie wiadomo ;p

O to link jakby ktoś nie wierzył

http://www.gameswelt.de/news/158711-Last_Chaos_-_Entwickler_warnt_vor_Piratenservern.html

Opublikowano

Powiem tak zamkną jeden serv Jeśli tego dokonają to na jego miejsce otworzą się 2 kolejne :) Chcesz to mogę wrócić na PL daj mi miecz rycka 109+15 g5 i będę grał aaa nie ma takiego No cóż ...

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Heh...Oni mysla, ze jak nei bedzie prywatnych to wroca ludzie na globala ? :D. Przeciez przynajmniej 1 serwer prywatny jest znacznie lepszy od tego co oferuje gamigo w polsce xD xD Wielki Blizzard tez walczyl z serverami, a jakos do tej pory sa. Jezeli im sie nei udalo to ciekawe jak barunson to chce zrobic xD xD

Opublikowano

to chłopie odkryłeś , już gdy zamykali LC koreańskie było o tym wiadomo , a jak widzisz , nic się nie dzieje , i nic nie mogą zrobić , zamkną dla "pokazu" może 1 serwer i tyle , a potem ten serwer znów normalnie będzie , walka z wiatrakami.

a co do PL-a przesadzacie , gra się przyjemnie po ostatnich aktualizacjach , gdy zmniejszono exp na lv ( w przedziale 90-110 bardzo zauważyć się dało zamiast 120b expa to 28 b na 106 :)> , zadania typu weteran czy te w tower dają spory exp , a i pu ładnie leci po ostatniej aktualce , eq też raz dwa można zdobyć , więc panowie dawno chyba Was tam nie było

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

tych serwerów jest tysiące , ciekawy jestem jak ich pokona .

Pomogłem daj Like

Opublikowano
to chłopie odkryłeś , już gdy zamykali LC koreańskie było o tym wiadomo , a jak widzisz , nic się nie dzieje , i nic nie mogą zrobić , zamkną dla "pokazu" może 1 serwer i tyle , a potem ten serwer znów normalnie będzie , walka z wiatrakami.

a co do PL-a przesadzacie , gra się przyjemnie po ostatnich aktualizacjach , gdy zmniejszono exp na lv ( w przedziale 90-110 bardzo zauważyć się dało zamiast 120b expa to 28 b na 106 :)> , zadania typu weteran czy te w tower dają spory exp , a i pu ładnie leci po ostatniej aktualce , eq też raz dwa można zdobyć , więc panowie dawno chyba Was tam nie było

Może i zmniejszyli ilość expa do wbicia lvl Ale to tylko dlatego żeby hight lvl nie odchodziły na privy Czego gamigo nie zrobi ??? Oczywiście nie zwiększy dropa a szkoda bo o wiele milej by się grało Hmmm farma pu mogli by też zwiększyć ale osobiście uważam że tragedii nie ma

Gamigo żeruje tylko na IS taka prawda cofnijmy się trochę wstecz jeszcze przed wprowadzeniem Strayany Nie było lepiej na PL ?? Napewno większy drop był milej się grało Grało się dla zabawy A teraz pograć dla zabawy można tylko na privach

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Może i zmniejszyli ilość expa do wbicia lvl Ale to tylko dlatego żeby hight lvl nie odchodziły na privy Czego gamigo nie zrobi ??? Oczywiście nie zwiększy dropa a szkoda bo o wiele milej by się grało Hmmm farma pu mogli by też zwiększyć ale osobiście uważam że tragedii nie ma

Gamigo żeruje tylko na IS taka prawda cofnijmy się trochę wstecz jeszcze przed wprowadzeniem Strayany Nie było lepiej na PL ?? Na pewno większy drop był milej się grało Grało się dla zabawy A teraz pograć dla zabawy można tylko na privach

Pu może nie zwiększyli samego w sobie , ale leci więcej na jak masz niższy lv niż dany mob :)> drop? to ma być coś warte a nie grosze więc jest dobrze , chyba dawno nie grałeś , ja bijąc bez żadnych rulonów itp na harpiach w stray w godzinkę jest co-najmniej 5-6 dropów i często b5e :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Pu może nie zwiększyli samego w sobie , ale leci więcej na jak masz niższy lv niż dany mob :)> drop? to ma być coś warte a nie grosze więc jest dobrze , chyba dawno nie grałeś , ja bijąc bez żadnych rulonów itp na harpiach w stray w godzinkę jest co-najmniej 5-6 dropów i często b5e :)

Może i zwiększyli droba , ale każdy ma obrzydzenie po w patkach gamigo ataki hakerskie i bugi z cashem , ja wątpie że wrócę na polaka , tam nic nie osiągniesz wbij 165 bez cashu , zajmie ci to 5 lat w ogóle czy wcześniej nie zamkną serwa, tam prawie nikt nie gra . Wszyscy przechodzą na privy bo tańszy cash , lepszy drob , exp. wszystko ! Wejdź na priva i spytaj sie czy grał na pl , każdy ci powie że grał "GRAŁ" więc masz odpowiedź ludzie odchodzą od pl .

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Nie no grają weszłem ostatnio na PL i kolega 130+ wchodzi żeby bonus zaliczyć idzie walnie z 5 mobów i na priv :P Tak już jest

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...