Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Expbota,FishBota na globala Metin2 PL

Gunas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje jakiegoś dobrego expbota na globala miło gdyby miał też funkcje fishbota.

Prosze o sprawdzone linki mam windows XP 32bity. Co wiecej nie jakieś keyloggery z google. Tylko to na czym wy gracie i nie macie żadnych nie przyjemności. :) 3/4 tego forum sprawdzałem ale nic ciekawego nie znalazłem.. bo połowa albo nie działa albo juz linki przestarzałe albo coś.

Gość Lord Loginus
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/597478-dl-m2bob-by-slait-sandmann016-expbot/

Nie ma za co.

Tutaj jest ExpBot i FishBot.

Opublikowano

Darmowe, które masz to:

http://www.mpcforum.pl/topic/597478-dl-m2bob-by-slait-sandmann016-expbot/

oraz kilka opcji z KamerModa:

www.metin2mod.tk

Możesz też wybrać płatną wersję ExpBota o nazwie EasyMetin2 [EM2].

Opublikowano

Super. Dostałem za kamerbotka 7 delete accountów. Botowałem na 2 kontach przychodze do domu a tutaj "twoje konto zostało zablokowane" patrze 5 innych kont wszystkie zablokowane z komentarzem "te konta są powiązane" da sie odwoływać od takich spraw? poniewaz trafiłem na GMa nie spełni rozumu lub poprostu dzieciaka. Moj wspollokator ciagle grał na innym laptopie podlaczonego przez WFi i też dostał bana. Co w tej sytuacji moge zrobic?

Opublikowano

Super. Dostałem za kamerbotka 7 delete accountów. Botowałem na 2 kontach przychodze do domu a tutaj "twoje konto zostało zablokowane" patrze 5 innych kont wszystkie zablokowane z komentarzem "te konta są powiązane" da sie odwoływać od takich spraw? poniewaz trafiłem na GMa nie spełni rozumu lub poprostu dzieciaka. Moj wspollokator ciagle grał na innym laptopie podlaczonego przez WFi i też dostał bana. Co w tej sytuacji moge zrobic?

Prosze o pomoc :)

Opublikowano

nie pisz posta pod postem !

Jak rejestrowałeś z tego samego kompa to raczej ciężko udowodnić że na 2 tylko używałeś cheatów a na reszcie nie .... wiec nie.

Co do tego M2Bob to ja tam nie widzę fishbot'a... no chyba że trzeba sobie oddzielnie pobrać z elitepvpers (źródło)

nie pisz posta pod postem !

Jak rejestrowałeś z tego samego kompa to raczej ciężko udowodnić że na 2 tylko używałeś cheatów a na reszcie nie .... wiec nie.

Co do tego M2Bob to ja tam nie widzę fishbot'a... no chyba że trzeba sobie oddzielnie pobrać z elitepvpers (źródło)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...