Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Komputer

Bula5678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, niedawno kupiłem sobie sluchawki, podpialem wszystko ok. Postawilem tak niefortunnie komputer podczas gdy kabel byl naciagniety i dlugo czekac nie trzeba bylo. Wtyczka od slucahwek zlamala sie w karcie dzwiekowej i niestety zostala w srodku i niestety nie wiem jak ja wyjac. Nie chce mi sie oddawać komputera do naprawy, gdyz troszke pewnie to zajmie, a jest mi potrzebny do pracy. Wszystko bylo by ok ,ale potrzebuje tego wejscia od karty ,aby wszystkie glosniki mi dzialaly wiec musze jakas ta zlamana czesc wyciagnac ,ale nie wiem jak :P. Za pomoc daje lajk i maksa.

Opublikowano

Odkręc osłonke od komputera, luknij gdzie masz kartę graficzna i go wyjmij :)

Ale ostrożnie bez naruszenia procka i dysku twardego

Opublikowano

Z tyłu :P. Już się próbowałem z tym bawić, ale jeszcze mowicie ,zeby to odkrecic to zobacze. Najwyzej jeszcze cos rozpierd%^& :P. Kazdy za pomoc lajk, dzięx :D.

Opublikowano

Bierzesz śrubokręt po kolei śrubki od osłonek no i szukaj od strony tej karty graficznej z latarka najlepiej

A jak juz chcesz to za wołaj ziomka od komputera, mi tam za friko robil

Opublikowano

Hm powiem tak, ja jestem w tych sprawach tak ciemny jak noc. Znalazłem gdzie jest umiejscowione to gówno od karty dzwiekowej, ale niestety nie moge dojsc co dalej. Gdybym mial komputer do testow to bym to rozje%^&, ale ,że tak owego nie mam wole nie ryzykować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...