Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim Lepiej Grać

Komplikator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam 2 postacie (Obydwie bez eq)

1 Postać : Ninja 87 Skile 4 P Itd Itp ;)

2 Postać : Woj 79 Skile P ;)

I Kim polecacie grać (Mam chyba na 5 postaciach po 2kkk) + 4000SM ;x proszę o uzasadnianie swych wypowiedzi.

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Jakieś eq?

Imo. wybrałbym ninje, bo ma już za sobą ten "żmudny okres" expienia 1-60, dla niektórych łatwiej się gra, dla niektórych trudniej, aczkolwiek z dobrym eq na abs wymiata .

Wojo body bym najwyżej sprzedał (ew. jeżeli masz ją na oddzielnym koncie), choć bez eq i te postacie to lipa do grania na początek .

btw. nie polecam następnym razem kupowania postaci bez eq, ja jeżeli już kupuje pod re-sell to jedynie z eq, bo z doświadczenia wiem, że takich postaci bez eq mało kto jest zainteresowany kupnem, a w szczególności na starszych serwerach :) .

Opublikowano

Jakieś eq?

Imo. wybrałbym ninje, bo ma już za sobą ten "żmudny okres" expienia 1-60, dla niektórych łatwiej się gra, dla niektórych trudniej, aczkolwiek z dobrym eq na abs wymiata .

Wojo body bym najwyżej sprzedał (ew. jeżeli masz ją na oddzielnym koncie), choć bez eq i te postacie to lipa do grania na początek .

Znaczy eq nie mam jak napisałem ale mam dość dużo yang / Kamieni duchowych chyba z 100 ;x itd i 4000 sm ;) wiec też myślałem nad ninja nie za drogie eq ... itd itp proszę o dalsze wypowiedzi

1357070109-U588260.png

Opublikowano

Wszystko też zależy jaki masz styl grania i kim wolisz. Osobiście wróciłbym na Wojownika i tam expił zdobywając topkę.

Skille masz już na P, więc z KU nie będzie problemów... na ekwipunek uzbierasz, po prostu masz możliwości na Woja.

Nim graj! =)

Opublikowano

Polecam ci ninję osobiście nią nie grałem ale widzę co wyczyniają pod dt, na woja każdy prawie ma absy na miecze czy 2 ręke a na sztylki nie koniecznie ;]

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Wszystko też zależy jaki masz styl grania i kim wolisz. Osobiście wróciłbym na Wojownika i tam expił zdobywając topkę.

Skille masz już na P, więc z KU nie będzie problemów... na ekwipunek uzbierasz, po prostu masz możliwości na Woja.

Nim graj! =)

Ninja grałem dłuższy czas, wojem na początku grałem przez rok ;d tak czy siak zagram wojem oraz ninja ;d i zobaczymy czy sobie poradzę z utrzymaniem tych 2 postaci.

Serdecznie dziękuje za pomoc itd itp ;) temat można zamknąć

1357070109-U588260.png

Opublikowano

Graj wojem, wszyscy myślą że nikt już wojem nie gra bo wszyscy abs mają. A tak serio to woji coraz mniej jest.

Skille masz na P więc trudniejszą część gry masz za sobą, ninje sprzedaj za fajne eq chyba że masz na 1 acc.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Wszyscy się tak na woja napalają, a zapominają o ninjy.

Jak dla mnie ninja dagger będzie dobrym wyborem, świetne pvp/exp, nie jest nudny.

Wojownik łatwo się nudzi i ma monotonne skille.

hope is a bitch, remember.

Opublikowano

wojownikiem gra prawie każdy -.- zwłaszcza neosy . Graj ninją ciekawsza gra bliżej 99 lvla tańsze eq :) Ogólnie to ninja dagger czy archer ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Graj ninją, kupisz ładne daggerki i będziesz każdego jechał, do tego skille p to już w ogóle, ładną stalkę z kd defa i np. witala i jedziesz z koksem. ; d

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Graj ninja, a wojem zarabiaj metki, dt itd.

Najlepsi do pvp sa bm i ninja, z tym że abs na magię można mieć z roska ok 70%, wtedy ninja wygrywa z bm:)

Opublikowano

Graj sobie ninja ! W pvp spoko jej ninja a wojem możesz dropić itp...

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Graj ninją, kupisz ładne daggerki i będziesz każdego jechał, do tego skille p to już w ogóle, ładną stalkę z kd defa i np. witala i jedziesz z koksem. ; d

Dobra gram ninje // woja sprzedam vanosh zamknij temat proszę.

1357070109-U588260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...