Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką wybrać profesje.

twojastaraewq12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lord Loginus
Opublikowano

UP@ nie zgadzam się :)Woj ma drogie KU. Proponuje ci Sure WP. Szybko się expi i tanie KU są.

Opublikowano

Zależy...

Ja napoczątek tak jak up polecałbym woja body/mental. Oczywiście najpierw na m robisz aure w przypadku bodego, a w przypadku mentala silne.

Dzisiaj zacząłem grę surą wp . Jak narazie ciężko mi się expi lecz daje rade. Co lvl to łatwiej i przyjemniej ale trzeba się namęczyć. Na +50 lvl wp w expie nie ma równych.

Nie można wspomnieć także o ninji dagger. Jest on poprostu do wszystkiego. Możesz samotnie expić dzięki skillom (oczywiscie ubrany w sztylety) lub lurować (zakupujesz łuk i strzały i możesz sobie już nabić lvl w grupie lurując potworki koledze który je będzie ubijał). Myślę że w tych trudnych czasach najlepszy by był ninja dagger na serwer Solar jeśli na PL'u chcesz zacząć grę. Ponieważ na innych serwerach nie opłaca się zaczynać gry.

Summoner Nick: DailyMotion

Region: Eu East&Nordic

Level: Cały czas rośnie

Postać: Irelia, Nidalee

1890551d27afb7d408a302aef2eb94fd.gif?1328103313

<facepalm>

Jak pomogłem Kliknij Lubie To ;>

Opublikowano

Do expa, uniwersalną profke polecam sura wp, bardzo dobrze mi się nią grało, nawet przez dłuższy okres . W pvp na początku słaba, jednak na wyższym lvlu nie odpada koniecznie, [choć i tak porównalnie do sury BM z ABS'em nie ma nawet co porównywać], jak do exp&pvp to ninja, choć na początku słabo z expem będzie .

Opublikowano

Bierz surę wp ze skillami ostrze>zbroja lub strach >smoczy wir >uderzenie palcem>Rozproszenie magii>Strach lub zbroja z początku nie gra się łatwo ale po 30 lvlu idzie już coraz lepiej z tą postacią dorobisz się fajnego eq i oczywiście skilli (Tanie ku) a w pvp po 80 lvlu z dobrym eq na luda i absem to kosiara!!Wielu ludzi twierdzi co innego bo grali do 30-40 lvla i opowiadają głupoty, ale ja mam duże doświadczenie z tą postacią jeżeli chcesz to się z nimi z tobą podzielę.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Od początku Metin2 grałem jako Wojownik Body i gram nim do dziś... jestem po prostu starym wyjadaczem.

Jeżeli nauczysz się nim ogarniać to będziesz nie do pokonania. Ze mną mają problemy na privach nawet BM'owie i inne klasy pvp.

Po prostu, zacznij nim i potem zmieniaj na coś innego. Powodzenia w grze!

Opublikowano

Na początek to oczywiście wojownik mental /body, może i drogie ku, ale jak zaczynasz to nie jest to problem.

Łatwiejszy jest mental, ma 2 wady słabszy w grocie i na metki.

Opublikowano

Polecam Wojownik Body dobra postać mocna i szybka. W pvp ogarnia a na metki rewelacja.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

gralem w metka kilka lat bdajże 4 choć ostatni raz logowałem się z rok temu gdyż boty i yangi z allegro wykończyły mnie jak i większość. ja polecam Ci popytać jaka jest sytuacja na danym serwerze, dla tego że jak masz zrobić postać troche grać i nie ruszyć bo nie bedzie Cię stać na bron z allegro jak jest ich większość to wiesz. a jak masz troche kasy kup sobie fajnie zrobioną na allegro już. jak zaczynasz po raz pierwszy to zastanów się czy masz na to czas , nerwy i kase;d

Opublikowano

Zagraj sobie bodym, albo wp.

Obiema postaciami dość łatwo i fajnie się gra.

Mają skile do metinów oraz expa, wyciągniesz niezły dmg, w pvp jak i przy expie.

Opublikowano

Ja polecam wojownika Mental = Dobry Pod Pvp I Do Expa Dobry,Ku Nie Są Za Drogie Itd,Pisz Pw To Pomogę Tutaj Masz Tutka Przyda Ci Się (Jeżeli Dopiero Zaczynasz) Co Do Skili Silne >>Duchowe Statusy HP:Siła TUTEK :

http://www.mpcforum.pl/topic/539646-inne-zaczynamy-przygod-z-metin2/

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...