Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak oni je kradną?

Optimus-Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby nie istnieją już sposoby na włamywanie i wykradanie kont, ale... Wciąż słychać o kradzieżach.

Głównie kradną poprzez linki ( jakie linki?)

Jak poprzez te linki wchodzą na konta? Domyślam się że przez SID, ale... Przecież potem muszą zmienić passy, a to nie jest takie proste. A do tego jeszcze zmiana e-maila bez potwierdzenie, więc pytam się jak?!

Nie mówcie że nie kradną, bo w ciągu ostatniego miesiąca słyszałem o przynajmniej 5 kradzieżach + przed wczoraj okradziono mojego kolegę po tym jak wszedł na jakiś link:P

Opublikowano

Oficjalnie ogłoszono że bug na zmiane maila nie działa ... ale oficjalnie po jego przerobieniu mogę was poinformować że działa :)

Taka mała podpowiedź ... nie przyjmujcie zaproszeń do grona znajomych w grze :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

mi ukradziono jakiś rok i coś temu golca 4 irki 9 pp kiedy wchodziłem na maila widziałem zmiane email

0572.jpg

Opublikowano

kombass pogadam o tym bugu na zmianę maila na pw <3 ?

A na czym polega ten link, bo np. mój kolega otrzymał link, żę niby jakaś nowa deska czy coś, wchodzi i nic ładowało mu sie przez jakąś chwile i sie nie chciało załoadować, wiec wyłączył i jakieś 15min później nie mógł juz się zalogować na konto;/

Opublikowano

No dobra, ale jak to zrobił?

Rozumiem że na konto mógł wbić przez sid'a, ale jak zmienił passy, bo na pocztę to mi po takim liku nie wejdzi:P

Przeczytałeś mój post ??

"

nie przyjmujcie zaproszeń do grona znajomych w grze

:)"

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

keyloggera ci wysle i zna wszystkie hasla z twojego kompa

To też swego rodzaju jest sposób ale nie o tym tu mowa ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

po prostu kolega nie usuną ciastek, link wszedł w nie i wyciągną to co chciał z pamięci przeglądarki. Teraz kradzież konta to troszkę wyższa szkoła jazdy, BP miało za dużo zgłoszeń o włamaniach więc zajęli się tym.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

powiem tak, konta zazwyczaj kradną Ruscy, i powiem wam jedno, Ruscy byli cwani, są cwani, i będą cwani :) i taka jest prawda

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

mi ukradziono jakiś rok i coś temu golca 4 irki 9 pp kiedy wchodziłem na maila widziałem zmiane email

Mi kiedyś bigboya,ile ja w niego władowałem czasu;/

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...