Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowali mnie

zefir1114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za co dostałeś ? Jeżeli za fb, mh to Cię nie odbanują.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Ja chce samemu to odbanowac bo mi na 100% juz nieodbanuja jak to zrobic samemu ;p

Opublikowano

Nie da rady. Gdybyś dostał bana na IP to oczywiście gdy masz zmienne wystarczy wyłączyć i włączyć komputer i już bana nie ma . Ale ty dostałeś na e-mail. Za hacki z pewnością nas stałe więc cały email ma bana.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie zdejmiesz sam bana i odwołania też nie masz co pisać, bo mają wszystko w logach.

Możesz dostać kolejne bany na konta powiązane z e-mailem, ale nie po IP.

Nic nie zrobisz, trzeba było uważać, przykro mi.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ok dostałem bana na stałe moge go jakos po swojemu ominąć zmienic adres ip czy cos

Nie ma żadnego sposobu żeby ominąć perma żadymi programami do zmiany ip itp. Jeżeli za hacki to odwoływanie się od bana nic nie da chyba że coś innego to możesz spróbować ,ale żadko takie cuda się zdarzają .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nic nie możesz zrobić... Dostałeś bana na zawsze i nic nie poradzisz.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Bana na stałe dostałem już z 10 razy na różne konta zawsze za to samo. I za każdym razem pisałem odwołanie na kartke a4 i i tak odrzucali. Prosiłem nie raz o dowody nic nie dostałem. Pisałem nawet do tych co są ponad gm też lipa. Nic nie zrobisz, szkoda zachodu pisać odwołania nawet.

Opublikowano

Pierwsze słysze o banie na stałe oni zawsze blokują konto na kilkadziesiąt lat ale nigdy na stałe jedno konto zbanowali mi do 2057 roku nie wiem dlaczego akurat do tego ale cóż.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Zefir1114@

Omg ale ty tepy jestes jpr...

Pytasz sie kur*a o to samo juz 3 raz.

Nie rozumiesz ze nie mozna ominac bana?

Na jaki jezyk ci to przetumaczyc ?

Pomoglem daj Like :))

Opublikowano

Napisz mu w rożnych jeżykach. Mozę nie polak tylko polskie słowa "Odbanowac" zna !

gtav2.png

Opublikowano

To Prosze Bardzo :

You will do nothing with it blockade

Nichts wirst du mit dem machen die Absperrung

Ты ничего не сделаешь с этим блокада

....

Pomoglem daj Like :))

Opublikowano

You can only creating new account.

Ban for e-mail, thanks.

Zakładaj nowe konto, tylko tyle możesz.

Ban na maila, dzięki.

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Ja znam tylko jeden sposob na to, aby nie dostawac nigdy w zyciu bana,a przynajmniej na stale, GRAJ UCZCIWIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...