Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd mini mapy! HELP!

RaydomGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki błąd jak na ss \/

Reinstalowałem cod'a ,robiłem spójność plików , defragmentowałem pliki gry i nic nie pomogło ;/

Zobacze wszystkie sposoby jakie dacie i dam +'y.

post-390955-0-57603400-1334919137.jpg

76561198035884547.png

Opublikowano

Widocznie ktoś użył serii ofiar:ANTYbsp. -(Zakłócacz radaru) (Kontr -BSP), które tymczasowo wyłącza Twój radar (minimapę)

. Reinstalle i cała reszta nic nie da, po jakimś czasie to minie i będzie wszystko dobrze ;)

Chyba, że grasz na trybie HC- ale tam w ogóle nie ma minimapy :)

Opublikowano

Widocznie ktoś użył serii ofiar:ANTYbsp. -(Zakłócacz radaru) (Kontr -BSP), które tymczasowo wyłącza Twój radar (minimapę)

. Reinstalle i cała reszta nic nie da, po jakimś czasie to minie i będzie wszystko dobrze ;)

Chyba, że grasz na trybie HC- ale tam w ogóle nie ma minimapy :)

Mam tak ciągle więc to nie wina any-bsp

76561198035884547.png

• 2 tygodnie później...
Gość Excusion
Opublikowano

Mam ten sam problem. Tylko wejdę na serwer np. w dominacji i mini mapa jest pusta, tak jak na obrazku ^^. To nie jest problem anty bsp , co robić?

Gość Excusion
Opublikowano

Proszę o pomoc z tą mapą, problem jest uciążliwy .

Gość Excusion
Opublikowano

Nie ma innego wyjścia? Reinstal nie pomoże?

Opublikowano

Chyba tylko w black ops anty-bsp tak wygląda. Ja bym poszedł do sklepu tam gdzie kupiłeś grę i wymienił na inną.

76561198063680646.png
Gość Excusion
Opublikowano

Chyba tylko w black ops anty-bsp tak wygląda. Ja bym poszedł do sklepu tam gdzie kupiłeś grę i wymienił na inną.

A wymienią mi na inną za takie za coś ?

Opublikowano

Wymieni to coś w stylu że coś jest nie tak z kompem (robisz reklamacje) i albo oddają kasę albo wymieniasz na nowy egzemplarz.

76561198063680646.png
Gość Excusion
Opublikowano

Wymieni to coś w stylu że coś jest nie tak z kompem (robisz reklamacje) i albo oddają kasę albo wymieniasz na nowy egzemplarz.

Nie rozumiem... Co ja mam im powiedzieć, że mini mapa mi nie działa? Wyśmieją mnie

Opublikowano

to nie jest wina gry... lecz twojego komputera... może to wina jakiegoś lvl hacka ?

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dalej ten sam problem, pomoże mi ktoś?

to nie jest wina gry... lecz twojego komputera... może to wina jakiegoś lvl hacka ?

Nigdy nie używałem hacków w MW2.

komputera napewno nie ale może to być wirus, przeskanuj kompa anty wirusem

Komputer skanowałem wiele razy, nic nie wyszukało.

Opublikowano

Wejdź w folder z MW2 (steam/common/modernwarfare2/players i usuń plik config_mp (jakoś tak) przy włączaniu gry pobierze się i nie będziesz miał już tego problemu...

52355735709006418626.png

Opublikowano

Wejdź w folder z MW2 (steam/common/modernwarfare2/players i usuń plik config_mp (jakoś tak) przy włączaniu gry pobierze się i nie będziesz miał już tego problemu...

Wreszcie ktoś mi pomógł, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...