Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lucyfer, 666, szatan, a wy?

Spluer

Lucyfer  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzycie w op?tania oraz nieograniczon? moc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opętania jak najbardziej istnieją, egzorcyzmy też.

Niewyobrażalna moc? Chodzi Ci o taką dzięki której osoba przywołuje demona i przerzuca go na inną? Też wierzę

Wierzę w istnienie szatana? Wierzę

Jest bardzo dużo dowodów na istnienie takowych istot. Ja mimo braku wiary w Boga ,wierzę w egzorcyzmy.

Opublikowano

Szczerze mowiac, wierze w 'opetania przez demona', ale biorac pod uwage moj brak wiary w boga to nie ma sensu ;d.

Duchy i obca cywilizacja pewnie tez istnieje :)

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Mnie za dziecka chciał opętać (czyt. zgwałcić) Jan Paweł II , ten sługa szatana, pedofil i największy zbrodniarz 2 wojny światowej. Kopnąłem go w jajca , wytargałem za uszy i wyrzuciłem przez okno.

PS. To prawda

pedodres3.png

Opublikowano

Mnie za dziecka chciał opętać (czyt. zgwałcić) Jan Paweł II , ten sługa szatana, pedofil i największy zbrodniarz 2 wojny światowej. Kopnąłem go w jajca , wytargałem za uszy i wyrzuciłem przez okno.

Chciałeś być śmieszny i Ci nie wyszło, przykro mi :/

Opublikowano

Chciałeś być śmieszny i Ci nie wyszło, przykro mi :/

nie chciałem być śmieszny tylko chciałem wywołać twój ból dupy i jak widać się udało gimbusie ;3

pedodres3.png

Opublikowano

Mojej klasie też opowiadała. Nawet ciekawe. Chodź ja bym w to nie wierzył.

"666"-jak na szóstą klasę jestem bardzo (podobno ;o) dobry z angielskiego. Śmiesznie, wygląda jak przy moim numerze są oceny ze sprawdzianów napisane na czerwono "6 6 6" ^ ^

@DOWN

Również wierzę w Boga. Jeżeli wierzysz w Boga, to nie musisz wierzyć we wszystko z nim związane.

Np. Jezusa, albo jak tutaj-opętań.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Dalej bierzcie na serio wymysły czarnej mafii. Toć to dobrze prosperujacy, wieloletni biznes. O ile wiem, wizyta takiego egzorcysty kosztuje

....Widzę hejt na kościół nadal popularny.

Zakładając że jest ktoś chrześcijaninem, zatem musi w to wierzyć. To jak wiara w Boga, a nieakceptowanie piekła/szatana.

Przeczytajcie księgi Salomona, wtedy możemy zacząć dyskusje. Bóg dał Salomonowi wiedzę i moc kontroli nad demonami, które zamknął w butelce. Następnie wersji jest wiele, ale wszystko sprowadza się do uwolnienia wszystkich demonów. Salomon napisał również Goecję, w której opisane są sposoby przyzywania demonów oraz jej kontroli. Oczywiście nikomu tego nie polecam próbować, aktualny przekład jest sporo pozmieniany, a z moich źródeł do przyzwania demona są potrzebne trochę inne rzeczy i o wiele więcej czasu.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

nie chciałem być śmieszny tylko chciałem wywołać twój ból dupy i jak widać się udało gimbusie ;3

Sorry, nie udało Ci się, chcesz być hejterem, a jesteś zerem. Sądząc z poziomu twoich postów do gimbazy Ci jeszcze daleko.

Opublikowano

Ja wierze, sam kiedyś się bawiłem w wywoływanie duchów i się bałem masakrycznie, od tamtej pory mam Flashbacki

951841430649214321545.png

Day after day.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

....Widzę hejt na kościół nadal popularny.

Zakładając że jest ktoś chrześcijaninem, zatem musi w to wierzyć. To jak wiara w Boga, a nieakceptowanie piekła/szatana.

Przeczytajcie księgi Salomona, wtedy możemy zacząć dyskusje. Bóg dał Salomonowi wiedzę i moc kontroli nad demonami, które zamknął w butelce. Następnie wersji jest wiele, ale wszystko sprowadza się do uwolnienia wszystkich demonów. Salomon napisał również Goecję, w której opisane są sposoby przyzywania demonów oraz jej kontroli. Oczywiście nikomu tego nie polecam próbować, aktualny przekład jest sporo pozmieniany, a z moich źródeł do przyzwania demona są potrzebne trochę inne rzeczy i o wiele więcej czasu.

Hejt? Ja bym to nazwał nazywaniem rzeczy po imieniu, bo chyba widziałeś, tych księży, którzy żyją w ascezie i oddaniu bogu siedząc w wysokiej klasy mercedesie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...