Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lucyfer, 666, szatan, a wy?

Spluer

Lucyfer  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wierzycie w op?tania oraz nieograniczon? moc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzycie w opętania, egzorcyzmy na opętanych ludziach, którzy mają niewyobrażalną moc? Zaciekawiło mnie to, ponieważ Pani od religii opowiedziała nam o tym.

:)

Opublikowano

Tak i może jeszcze frytki? To największa bzdura jaką Kto kol wiek mógł wymyślić.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

A Emily Rose?

Tak w ogóle to jest temat sprowadzający się do Boga, bo jak wierzysz w Boga to wierzysz w Diabła.. o,O

Ale nie, nie o to mi w tym temacie chodziło. ;)

Opublikowano

jake, ale czy miałeś jakiś dowód, że istnieje szatan? Dlaczego w to wierzysz, przecież większość uważa, że to bezsens?

Opublikowano

Up.

Zgłoszony. Nie chcemy na tym forum takich jak Ty...

Ogólnie to co myślicie też o tych co odprawiają czarne msze? Na niektórych takich "mszach" biorą ofiary znęcają się, a nawet zabijają.

Opublikowano

Up.

Zgłoszony. Nie chcemy na tym forum takich jak Ty...

Ogólnie to co myślicie też o tych co odprawiają czarne msze? Na niektórych takich "mszach" biorą ofiary znęcają się, a nawet zabijają.

czasami podczas robienia dt demony cię atakują a nawet zabijają

s2c77Oa.png

Opublikowano

Są opętania i nie mówcie, że nie, ale są one tworzone przez czyjąś wyobraźnię, a nie samego szatana.

Powiedzmy iż ja mam mieszane uczucia co do wiary w Boga, diabła i wszystkie inne rzeczy - po trochu wierzę, po trochu nie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A Emily Rose?

;)

Egzorcyzmy Emily Rose to film inspirowany w rzeczywistości historią Anneliese Michel, Niemki chorej na epilepsję, która była poddawana licznym egzorcyzmom, które doprowadziły do jej śmierci. Rodzice dziewczyny, a także dwaj duchowni egzorcyści zostali uznanych winnymi za nieumyślne spowodowanie śmierci poprzez "doprowadzenie dziewczyny do śmierci wskutek niedbalstwa". Sąd wymierzył im kary sześciu miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na trzy lata. Prokurator wnosił o łagodniejszy wymiar kary.

http://pl.wikipedia....nneliese_Michel

Pozdrawiam i tyle w temacie

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Wierzycie w opętania, egzorcyzmy na opętanych ludziach, którzy mają niewyobrażalną moc? Zaciekawiło mnie to, ponieważ Pani od religii opowiedziała nam o tym.

W egzorcyzmy raczej wierzę bo w końcu ksiądz musi mieć rozrywkę. Niewyobrażalna moc? To może dokładniej ;)

P.S. Lepiej sprawdzić czy ta ''Pani od religii'' nie jest opętana :)

Opublikowano

Ogółem nie możemy wmawiać komuś że czegoś nie ma jak sami nie jesteśmy tego pewni. Mam podzielone zdanie co do tego. A w opętanie wierze bo są na to mocne dowody.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Tak, wierze w Egzorcyzm. Widzialem to, Czytalem o tym slyszalem o tym. To jest Prawda.

Niewyobrazalna moc? xMen, Spiderman, Batman, Superman itd... Nie wierze w takie badziewie <_<

Opetani ludzie? F*ck no! To raczej jest choroba psychiczna na ktorej Ksieza zarabiaja kase.

"Jezeli jest cos czego nie widzimy, to to jest wymyslone, jezeli jest to wymyslone to poprostu nie instnieje."

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja pierdole, kolejny temat o religii, który będzie tutaj przez cały weekend...

Bo każdy musi oddać swoją rację tutaj. Ciągle czy wierzycie w Boga, chodzicie do spowiedzi itp.

Takie tematy powinno się zamykać.

Emily Rose to tylko film i specjalnie mówią, że na faktach żeby zrobić nastrój, ale chyba jednak była taka tylko się inaczej nazywała.

Nie wiem czy była opętana czy chora.

Ja nie widziałem, więc nie bardzo wierzę i nie chcę tego zobaczyć. Dlatego nie oddałem wcale głosu w ankiecie.

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...