Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sposobu na drop

Proceder94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam sposobu na drop żeby zarobić na eq +9 na postaci 45-48lvl... Najlepiej jakiś sposób na low lvl naprzyklad m3 tylko że jak ogarnąc najlepiej :) A i najlepiej jakby sposób współpracował z jakimś botem żebym nie musiał zajmować sobie tym głowy bo nie mam zbyt wiele czasu.

Server : solar

Pozdrawiam.

Opublikowano

sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Lepiej sobie dropić na dużym lvl metki 45 pod świątynia niż jakieś głupie boty . W m3 nic fajnego nie dropi a bot metków itp nie bije. Więc nie ma sensu. Najlepiej to grać normalnie. Radzę dropa na 35 zrobić do m2

Opublikowano

Pójdź na początek do Imha na 9 lvl i tam drop RIB'y, albo wejdź na konto i odpal FishBota, a potem sprzedawaj małże.

Po dwóch tygodniach powinieneś zarobić na dobry ekwipunek... kolejnym sposobem może być ruda, lecz to zależnie od cen serwera.

Opublikowano

Najlepiej jakiś sposób na low lvl naprzyklad m3 tylko że jak ogarnąc najlepie

Jeden sposó wymieniłeś. :)

Możesz iść na metki diabła, dobrze dropi, zrobić bodego dropka z ribem i na metki w m2 iść, łowić oraz kopać rudy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mam 49 body na metinach diabła potem na cienia (szczęście 4 ogonki +) z jednej nocy miałem 1kkk+ zarobku bo 3x Kamień Duchowy ale musisz niestety mieć już lepsze eq oraz buffke z którą jesteś w związku bo nie ogarniesz botów które ksują chodzi też oto aby jak najszybciej ubić metina 30/1min mam nadzieje że pomogłem ;)

Opublikowano

sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Lepiej sobie dropić na dużym lvl metki 45 pod świątynia niż jakieś głupie boty . W m3 nic fajnego nie dropi a bot metków itp nie bije. Więc nie ma sensu. Najlepiej to grać normalnie. Radzę dropa na 35 zrobić do m2

''Nic fajnego nie dropi'' A rib'y, fms'y, jelonki, itp od kiedy fajne już nie są? ;]

Pójdź na początek do Imha na 9 lvl i tam drop RIB'y, albo wejdź na konto i odpal FishBota, a potem sprzedawaj małże.

Po dwóch tygodniach powinieneś zarobić na dobry ekwipunek... kolejnym sposobem może być ruda, lecz to zależnie od cen serwera.

Tak jak chcesz to Imha może być, ale przydałoby się eq tak koło +9 i mental. No i trochę jednak trzeba tam dropić, żeby coś ci dropło. Powodzenia ; )

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...