Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do kradziezy

sowinho1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś zostałem okradziony w grze Metin2, ale nie okradziony ze ktos mi wszedl na konto tylko dalem to na handlu bo zaufalem kolesiowi czy jakby doszlo do takiej sytuacji ze bym to zglosil na policje to czy moze dostac ta osoba kare,więzienie czy nie czy tylko po wlamaniu na konto tak jest.?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moja odpowiedz jest prosta Sam Mu Zaufales ...

Nic mu nie zrobisz bo sam mu dales....

Licze na Lubie to

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

dałeś mu więc nie był zobowiązany do oddania. To nie jest karalne, gdyż nie ma najmniejszej podstawy. Przedmiotu nie wymusił ani nie ukradł

Opublikowano

Twój błąd, po co mu to dawałeś, jeśli ci odda, co jest raczej nie realistyczne, to jeszcze możesz to mieć ale i tak tego nie zrobi więc przepadło.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nic z tym fantem nie zrobisz. Regulamin gry wskazuje na to, że administracja nie ponosi odpowiedzialności za handel i stracone przedmioty w grze.

Tak samo z policją. Sam mu zaufałeś, więc to jest Twój problem - niestety.

Opublikowano

Nie potrzebnie mu zaufałeś nigdy nie ufa się osobą z gry no chyba, że długo znasz tą osobę i nigdy się na niej nie przejechałeś, bo znowu nie każdy kradnie. Na policje ani nigdzie nie masz co tego zgłaszać, bo po 1 : to twoja wina po 2 : i tak nie masz na to dowodów ; )

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Opublikowano

wziąłeś to na własną odpowiedzialność więc nie masz po co iść na policje. Do supportu też nie pisz bo nie pomogą.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...