Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.5]SurvFighering[Survival][Gildiee][[24/7](Czas na zabawe!)

taprociotaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ:

Survival

Adres IP:

82.3.147.223:25565

Status:

status.png?ip=82.3.147.223:25565&port=25565

informacje.png

Sloty:

35

Whitelista:

no.png

Potwory:

ok.png

Zwierzęta:

ok.png

Nether:

ok.png

team.png

Właściciel Szymon24

Moderator: Wepoi

pluginy.png

Wszystko co potrzeba bez lwc oraz innych zabezpieczen

inne.png

Wiecej na serwerze.

Opublikowano

Idz dzieciaku 8 letni uczyc sie a nie grac dobrze zrobilem ze ci tego modka zabralem bo nawet nie wiedziales jak dac cuba tylko sie bawiles

Wiesz co Twoje na serwerze "bende" twuj" etc to idz sie naucz dobrze wymawiac bo niczego sie nie nauczyles a ja w londynie dlugo a jeszcze wiem jak co napisac a nie tak jak ty nawet dobrze calego zdania nie umiesz napisac tylko w przegladarce bo ci podkresla bledy.

Opublikowano

Dziecko haha? kto tu sie przyznal na skype ze posiada 10 lat? i nawet nie ogarniam tak odrazu to jest survival a ty dawales kicki za to ze sie zabijali i by mu oddali eQ pisz se pisz takie dzieci to kozaki w necie jakby w pizde dostaly to by 3 razy przepraszaly..

Opublikowano

pfff na skype mówiłem ze mam 13 i nie kłam teraz i wymieniałem się z kolesiem a kolesi wzioł i go kick a ty odrazu moda wziołeś i zaczełeś płakac szkoda mi takich dzieci ....

Opublikowano

ZA takie cos powino byc mute nabijaja sobie posty i niby jakas mala awantura ogarnijcie sie albo niech jakis admin ogarnie ....

Opublikowano

Mi ciebie szkoda bo za to ze nie chcial mu oddac eQ jak to widocznie survival to ty go kickles za bele co a ja takich ze tak nazwe cie "botem" ktory daje kicki po to by sie zrobic madry na serwie i kozacki to nie potrzebuje tak 13 a wszystko glos jak i twoja pamiec glowy wychodzi na 10 latka wiec nie pierdol tu bo podkresla ci bledy a na serwerze co bylo nawet dobrze napisac nie umiales..

Opublikowano

Yhh wez usun tego poprawiacza bo widze ze pisales 10 minut te zdanie poprawiajac bledy.. ps

nie pasuje ci chodz na skype to nawet bedziesz sie bal wejsc wiec lepiej nie pierdol

Opublikowano

Dubel.

http://www.mpcforum.pl/topic/605739-125prefiloxsurvivalgildieeskilleumiejetnosci247hot/page__p__4354267#entry4354267

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...