Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie technikum wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informatyka najwieksze gowno tylko kujony bez kolegow ktorzy w wakacje wkuwaja chemie w wannie maja z tego jakoms pozniej prace. A nie przecietny czlowiek cieszacy sie zyciem.

chyba cie jebie na łeb, wielu informatyków prowadzi bardziej aktywny tryb życia niż taki gimb jak ty

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Japierdole... 30tys to chyba w nasa ...

Informatyka najwieksze gowno tylko kujony bez kolegow ktorzy w wakacje wkuwaja chemie w wannie maja z tego jakoms pozniej prace. A nie przecietny czlowiek cieszacy sie zyciem.

I później kończą jako wykształceni ludzie, a nie robią podstawowe błędy z j. polskiego .

Co do 30tys, nie w Nasa, bo zaawansowany jak już mówiłem informatyk w dobrej firmie znajdzie sobie tak dobrą płace bez problemu, wcale nie miałem na myśli tutaj Polski, z resztą, mało kto jest tak dobrym programistą, ale są tacy .

Swoją drogą, co ma k. chemia do informatyki?

Opublikowano

I później kończą jako wykształceni ludzie, a nie robią podstawowe błędy z j. polskiego .

Co do 30tys, nie w Nasa, bo zaawansowany jak już mówiłem informatyk w dobrej firmie znajdzie sobie tak dobrą płace bez problemu, wcale nie miałem na myśli tutaj Polski, z resztą, mało kto jest tak dobrym programistą, ale są tacy .

Swoją drogą, co ma k. chemia do informatyki?

Zachwile sobie pierdolne taki baner Mam Wyjebane na pisanie po polskiemu

Jezeli chcesz spedzic zycie w czarnej dupie i nic z tego nie miec to idz i ucz sie 24/7

tylko pozniej nie placz ze nieumisz sobie laski znalezc

Opublikowano

Właśnie się nad nim zastanawiałem ciężko tam jakoś strasznie jest? :D

dużo fizy i matmy, ale jak chcesz rozszerzenie to mechatronik

@up2

po szkole informatycznej, co najwyżej możesz w pascalu hello worlda napisać, i wiadomo że jeżeli osobe nie kręci to, to niech lepiej się za to zabiera, a często przyjmują bez papierów, dlatego też, ten kierunek nie jest niczego warty

co do tych 30tyś. to przesada, ale taki ziomeczek ds. zabezpieczeń zarabia dobrą kasę

Opublikowano

Ja też mam ten problem ....

Mam zamiar isc do tech samochodowego , tech chutniczego lub tech budowlanego..

I też nie wiem co wybrać ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...