Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]CS:GO

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Może wiecie kiedy będzie premiera counter strike global offensive? i jaka będzie jego cena oraz czy będzie w sklepach auchan/empik/real/media markt itd. Czy będzie opłacało się go kupić? Czy gra wypali? czy zostanie w czeluściach piekieł tak jak condition zero? Ponoć ma być 60 minutowy trial. Jeżeli znacie sposób na key beta lub macie do oddania lub wymiany za (?) to piszcie na pw. Oraz jeżeli macie jakieś info to to piszcie w temacie :D.

graphic.png

Opublikowano

CS - grafika niebywale piekna prawie najlepsza w czasach gdy na rynku nie bylo jeszcze mario ...

co ty oczekujesz po tej grze ? fabuly nie zmiania wiec grafike typu MC bedzie nadal

Wedlug mnie nie oplaca sie kupowac w 1.6 masz tyle modow , serwow ze starcza

Lepiej kup BF'a lub Cod'a

Opublikowano

Jaka grafika jak w mario Ty chyba pierwszych let's play nie widziałeś tam jest świetna grafika i tryb rozgrywki trochę się zmienił

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie... CS 1.6 zawsze będzie górą. Ten klimat, skanowanie, gracze, wszystko gitowo! Żadna gra tego nie pobije na dłuższą metę, przykro mi.

Opublikowano

cs;go to jest 1,6 tylko, że bardzo odświeżony.

Znacznie ulepszona grafika, bronie są te same, mapy też, ale również są dodane nowe.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

go jest podobne graficznie do source.

Lecz i tak 1.6 ma w sobie to cos. Zadna gra tego nie ma : )

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Grałem jakiś czas na becie, ogólnie nie czuć już tego klimatu jak w cs 1.6 lub nawet source. Wygląd broni zmieniony całkowicie, tak samo odgłosy, które jak dla mnie są jednakowe. Jednak głosy botów w radiu czy 'bomb has been planted' zostały takie same. Co do samej rozgrywki to jest trochę sztywna, niby jakiś realzim jest ale nic nadzywczajnego. Co do grafy to nie mogę powiedzieć złego słowa, bo naprawdę przyjemna dla oczu.

Co do broni jeszcze raz - zostały zmienione nazwy, wygląd i odgłosy ale to są te same bronie co w poprzednich częściach.

@Mały edit

Jednak są chyba 3 bronie dodane, trochę cięzko się połapać z tymi nazwami. Do ciężkich dodana jedna broń podobna do m249.

Na plus zrobili to że będąc w ct można kupić double elites, bądz autolamę dla t. Jednak tylko te bronie, a m4, famas, ak czy galil są tylko dla odpowiedniego teamu.

Nowe bronie - kotal mołotowa (t) i jakiś czerwony granacik który ma takie samo działanie jak koktajl (nie pamiętam nazwy, ct). Rzucasz i spora część ziemi płonie przez jakieś 5 sekund, dobre żeby obstawić sobie jedno wejście ;>

granat który pozoruje wystrzały z broni - dobre do dezorientacji przeciwników.

Ale żeby nie było tak miło można nieść maksymalnie tylko 3 granaty ;P

Co do ceny to nie wiem, ale myślę że w granicach 80-90 zł.

Jak macie jakieś pytanka to piszcie, spróbuję wam odpowiedzieć ;)

Opublikowano

Jaka grafika jak w mario Ty chyba pierwszych let's play nie widziałeś tam jest świetna grafika i tryb rozgrywki trochę się zmienił

niewidzialem bo jestem prorokiem

i wnioskuje ze masz 19 letni komputer z biblioteki szkolnej

Opublikowano

@UP

Skąd to możesz wiedzieć? Grałeś już w GO?

Tak grałem, dostałem się do zamkniętej bety ;)

Jedynym "bugiem" jaki odkryłem jest to, że można przechodzić przez ludzi. Nie to co w 1,6. Nie wiem czy jest to zamierzone, ale wygląda beznadziejnie.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Powiem tak. Grafika jest bardzo dobra coś podobnego do BF'a Cod'a czy CA. Mapki troszke przerobione ( Siatki itp..) Ale według mnie nie opłaca się kupować ponieważ CS 1.6 się już rozpędził i ma więcej modów jak i serwerów..

lucyfergif.gif

Opublikowano

I dobrze własnie ze się przez kogos przechodzi bo czasem jakis bot Ci zasłoni przejscie i jak przejdziesz np bombe rozbroić czy coś jak tamten nieogar ?: D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...