Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy 1 energy drink na dzień szkodzi?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może teraz nic nie zauważysz, ale za 5-10 lat będziesz miał problemy z sercem, wątrobą. Solidny trening, a nie wpierdalać te drinki...

Opublikowano

Nie pij gówien typu be-power czy jakieś tam inne chujostwa .

Monster to nie jest energy drink , to drink dla ENERGICZNEGO smaku .

Prawdziwy energy drink to gatorade , nie wiem czy tam w Polsce go znajdziesz , bynajmniej każda drużyna sportowa go popija na KAŻDYM meczu , więc jest git . A ze smakiem też bardzo dobrze .

Opublikowano

Mi tam zawsze trener mówił, że zamiast tego szajsu lepiej woda/isostar.

Ogólnie energetyki szkodzą, od czasu do czasu nic Ci się nie stanie, ale nie codziennie.

Mi osobiście po nich chce się spać i czuje się, jakbym nie spał całą noc.

52287137559562145640.png

Opublikowano

NIe pij tego codziennie ;p. Jeden na miesiąc wystarczy. Ja po tym jestem zmęczony i chce mi się spać. Do tego jak wstanę to jakbym nie wstał. Wypij izotonica lub wodę :)

graphic.png

Opublikowano

Energetyk raczej nie szkodzi, ale zalezy to od firmy i rodzaju itp

Napewno troche daje kopa i jest sie pobudzonym

Pan doktor wyraził swoje jakże niesamowite zdanie. No ja nie wątpie że nie szkodzi. Weź człowieku puknij się w łeb czasem zanim coś napiszesz i przeczytaj skład tego gówna pierw i poczytaj w książkach co to powoduje

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...