Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim servie pl zaczynać?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się zaczynać na serverze Kirian czy bardziej na Solarze??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Na Metin2 PL nie masz co grać, bo mówisz, że nie włożysz, ani grosza, a wydasz więcej niż Ci się wydaje. Proponuję zagraniczne globale lub serwery prywatne.

Jeśli nadal chcesz próbować tam gdzie chciałeś to zależy... jeżeli na Kirianie masz jakieś eq to graj tam, a jeżeli nie to wybierz Solar.

Ogólnie jest tam trochę dzieci, ale niedługo to przeminie. Możesz jeszcze walczyć o chwałę. =)

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Osobiście nie jestem wrogiem Metin2 PL ale kolega up ma rację. Na Metin2 PL wydaje się dość dużo. Często ludzie przestają grać na PL z powodu częstych kradzieży. Jeżeli tak się upierasz aby grać na PL to graj na Solarze. Jest tam najtaniej.

Opublikowano

Ja tam uważam że na pl nie musze żadnej kasy wkładac by mieć coś bo wszystko jest np. na solarze bardzo tanio dzisiaj widiałem Riba +0 24śr za 3.4kk Więc bardzo tanio a Fms +9 kd +4 36śr 70kk

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

To pytanie z serii, jak zarobić i nie narobić się ?

- Otóż na Syriuszu są same dzieci, Solar - Ujdzie, Kirian - Nie grałem więc nie wiem, Mogę polecić Tobie Onyks. :)

36733859559970154671.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...