Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot Crack ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na poczatku mam pytanie czemu moj temat jest usuwany skoro nikt nawet sie nie skarzyl na keyloggera i nie przetestowal? Prosze chociaz jedna osobe zeby sprobowala i poswiadczyla, ze ten bot dziala ... -.-

Witam. Mam malo postow - tak, wiem ale nie przekreslajcie mnie odrazu. Doczytajcie do konca. Dostalem tego Elfa od kilku szwedow na pewnym OTS i teraz chce sie nim z Wami podzielic. Ponizej przedstawie Wam skana, przy czym prosilbym admina od zrobienie jeszcze jednego skana. Co do tych wynikow - nie wiem czemu tak sie dzieje, ale w oryginalnym elfie jest to samo, wiec WASZ WYBOR. Przy okazji prosilbym osobe, ktora ma mozliwosc/nie gra w Tibie o przetestowanie, ze ten crack dziala. Nie trzeba tutaj nic robic itp poprostu sciagamy i gramy.

Prosze. Tutaj skan.

Skan

A tutaj link do cracka

Crack

Milego uzytkowania. Prosilbym o nie usuwanie tematu rpzed sprawdzeniem pliku.

Opublikowano
Na poczatku mam pytanie czemu moj temat jest usuwany skoro nikt nawet sie nie skarzyl na keyloggera i nie przetestowal? Prosze chociaz jedna osobe zeby sprobowala i poswiadczyla, ze ten bot dziala ... -.-

Witam. Mam malo postow - tak, wiem ale nie przekreslajcie mnie odrazu. Doczytajcie do konca. Dostalem tego Elfa od kilku szwedow na pewnym OTS i teraz chce sie nim z Wami podzielic. Ponizej przedstawie Wam skana, przy czym prosilbym admina od zrobienie jeszcze jednego skana. Co do tych wynikow - nie wiem czemu tak sie dzieje, ale w oryginalnym elfie jest to samo, wiec WASZ WYBOR. Przy okazji prosilbym osobe, ktora ma mozliwosc/nie gra w Tibie o przetestowanie, ze ten crack dziala. Nie trzeba tutaj nic robic itp poprostu sciagamy i gramy.

Prosze. Tutaj skan.

Skan

A tutaj link do cracka

Crack

Ten Twój tekst "po prostu sciagamy i gramy" jest żenujący ja myślę, że to kolejny syf; ]

P.S czy ktoś ma normalnego cracka do elfbota pod tibię 8.42?

Opublikowano

W połowie ściągania Nod32 Anulował sciaganie, ponieważ wykrył konia trojańskiego ;)

6215.png

15016.jpg

Jeżeli pomoglem daj *5 ;)

Opublikowano

A sprawdz co Ci w oryginalnym wykrywa. Nie no, jak wolicie sie pieprzyc z jakimis manual crackami to luuz. Ja tylko czekam, az chociaz 1 wiarygodna osoba sciagnie i powie Wam, ze to dziala :)

Opublikowano
A sprawdz co Ci w oryginalnym wykrywa. Nie no, jak wolicie sie pieprzyc z jakimis manual crackami to luuz. Ja tylko czekam, az chociaz 1 wiarygodna osoba sciagnie i powie Wam, ze to dziala :)

Yyyy. W najnowszym poradniku wystarczy 3 razy kiknąć i po sprawie, do tego metoda sprawdzona, więc myślę że ktoś woli się pieprzyć z manualem

Opublikowano

Prosze. Tutaj skan.

Skan

A tutaj link do cracka

Crack

CZLOWIEKU KOGO TY OSZUKASZ???? na takie teksty to moze bys oszukal ludzi 15 lat temu a nie teraz...

podmienil loadera i zadowolony xD

562505407.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...