Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

N0SANG3L

SonixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema już jest download (patcher) na nosangel.it i mam 2 pytanie do tego:

1. gdzie można się zarejestrować? (chyba że jeszcze niema)

2. ten plik N0SANG3L.exe gdzie mam wkleić? pisze że do nostale ale niewiem jakiego... pl czy se?

itr0fv.png

Opublikowano

siema już jest download (patcher) na nosangel.it i mam 2 pytanie do tego:

1. gdzie można się zarejestrować? (chyba że jeszcze niema)

2. ten plik N0SANG3L.exe gdzie mam wkleić? pisze że do nostale ale niewiem jakiego... pl czy se?

Wklejasz do folderu obojętnego (ja wkleiłem do ntSE) potem uruchamiasz i możesz grać. Lecz nie ma jeszcze rejestracji, bo poszukują programistów, którzy znają się na C++.

Opublikowano

A na nosangel jakie mają być raty może już ktoś wie?

P.S. Skoro "priv" to raty większe niż na PL'u przynajmniej na czas bety

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo jakie maja byc raty ale chyba moze nie wiem dokladnie nosangel mozemy sie spodziewac w maju .

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

A na nosangel jakie mają być raty może już ktoś wie?

Narazie nikt nie wiem ale skoro to 'priv' to powinno się grać suuuuper !

blackmagix128.png
Opublikowano

http://nosangel.forumfree.it/?act=Search&CODE=getactive

A natej stronie zmienili juz ze server jest na 100% ale grafica caly czas 10%

Jeden z uzytkownikow na forum podal ze otwarcie serwera moze byc dopiero 31 lipca

Come da titolo ,incuriosito dei post pubblicati in qst settimane , volevo un po' sapere come stavano andando i lavori riguardo ai pserver in progettazione di andresuper (apertura il 31 luglio forse) e kingap ..... dateci maggiori informazioni e magari allegate qualche screen o cmq qlc testimonianza della creazione del pserver .... Detto qst aspetto notizie . Ciao

Tłumacz Jezu jak on wgl tlumaczy tekst musicie sie polapac xD:

Jak sugeruje tytuł,ciekawie Opublikowano w tygodniu QST, chciałem trochę "wiesz, jak jadą na temat jego pracy w projektowaniu pserver and resuper(otwarcie 31 lipca być może)ikingap.....dać nam więcej informacji i być może dołączyć kilka ekranu lub tak KJZ świadectwo powstania pserver....Powiedział aspekt aktualności QST.Halo Ps.Te forum nosangel forum free To jest ich forum dlatego ze sprawdzilem na stronie bordergame.it i ci ktorzy robia ten serwer to napisali ze to ich strona wiec nie mowcie ze to jakis dzieciak zalozyl ta strone

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

Mowie ze to nie jest oficjalna informacja wiec jeszcze musimy czekac

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

Nie ma rejestracji w grze a wgl jak chcesz wejsc do gry bez konta? LOL

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

To forum założyło jakieś dziecko co niema żadnego pojęcia na temat serwera. Dla jaj pewnie napisał sobie że grafika 10%. Teraz została im już pewnie tylko rejestracja do zrobienia.

1360325468-U541599.png

Opublikowano

http://nosangel.forumfree.it/?act=Search&CODE=getactive

A natej stronie zmienili juz ze server jest na 100% ale grafica caly czas 10%

Jeden z uzytkownikow na forum podal ze otwarcie serwera moze byc dopiero 31 lipca

Come da titolo ,incuriosito dei post pubblicati in qst settimane , volevo un po' sapere come stavano andando i lavori riguardo ai pserver in progettazione di andresuper (apertura il 31 luglio forse) e kingap ..... dateci maggiori informazioni e magari allegate qualche screen o cmq qlc testimonianza della creazione del pserver .... Detto qst aspetto notizie . Ciao

Tłumacz Jezu jak on wgl tlumaczy tekst musicie sie polapac xD:

Jak sugeruje tytuł,ciekawie Opublikowano w tygodniu QST, chciałem trochę "wiesz, jak jadą na temat jego pracy w projektowaniu pserver and resuper(otwarcie 31 lipca być może)ikingap.....dać nam więcej informacji i być może dołączyć kilka ekranu lub tak KJZ świadectwo powstania pserver....Powiedział aspekt aktualności QST.Halo Ps.Te forum nosangel forum free To jest ich forum dlatego ze sprawdzilem na stronie bordergame.it i ci ktorzy robia ten serwer to napisali ze to ich strona wiec nie mowcie ze to jakis dzieciak zalozyl ta strone

To forum założył jakiś dzieciak który chce sie popisać. Po za tym w c++ nie ma % -.-

Gdzie ten wasz path? dajcie download.. Sproboj wejść na passy root a hasło 12345 lub rain hasło 12345 ewentualnie hasło 123456

Opublikowano

Ten patch masz jak wejdziesz na strone i nacisniesz nosangel.exe to ci sie sciagnie patcher

To id i haslo nie dziala bo caly czas pokazuje sie tabela z logowaniem

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

Ej to niejest ich forum... takie coś to nawet ja moge założyć. Zobaczcie dopisek freeforum ...

a to jest pewnie keylogger albo jakiś inny wir.

Opublikowano

Jaki keyloger?? O co ci chodzi ? Mi ten pacher dziala normalnie odpala serwa

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

No wow jak mam miec dane do zalogowania jak jeszcze rejestracji nie ma??

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

Nie umiesz sciagnac tego patchera??Wpisujesz nosangel.it>Potem naciskasz na napis nosangel.exe i jak sciagniesz to wsadzasz do folderu np nostale se

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

Beliar12 najlepszy Mod!

Opublikowano

ok, ja już wkuwam lecz cięzko będzie

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...