Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bartekyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do dyspozycji postać 78 lvl woj body postać tą ma prawie pół serwera bo koleś ją sprzedawał każdemu a nie podawał nikomu pasów do maila. Postać jest bez eq ma nawet dobre skile ( aura m7 wir na g berek na g reszty nie pamiętam) Tyle na wstępie. Moje pytanie brzmi, jak zarobić mogę tym kontem? Jakieś słabe eq mogę na niego wrzucić tylko nie wiem co dalej, gdzie nim iść żeby zarobić? W grę wchodzą też hacki, boty bugi i inne "zło" : P Czekam na ciekawe pomysły.

Opublikowano

Hmm tylko za bardzo nie wiem po co chcesz tam grać skoro postać ma pół serwa ? Przecież każdy może sobie wejść i zabrać Ci eq / kasę o.O

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Omg, po co Ci to ?

Tak i tak ktoś tam wejdzie albo zmieni hasło więc nawet nie ma sensu tam grać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak zna pół serwa to na ch.. chcesz na nim grać ? W każdej chwili ktoś może wbić na konto i zmienić passy... Polecam na DT chodzić albo dropek 35lvl najlepiej wojo body z aurą oraz berkiem na M i na metiny. Jeżdząc na metiny możesz przy okazji spotkać besty i też możesz bić.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Gość Lord Loginus
Opublikowano

On się pytał jak zarobić, a nie czy jest sens cokolwiek na nią wrzucać.

Myślę, że na FishBocie możesz dużo zarobić. Dziennie kilka pereł i jesteś bogaty.

Opublikowano

Kupić yang na allegro o ile masz kasę i ci nie szkoda....

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Bez eq nic nie zrobisz.

Ja polece zrobienie ci bodziaka +12 lv i iść do m3. Potem troche poklepać metki w m2 na 25+ lv

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

jak ją sprzedawał połowie serwera to bez sensu ... emaila nie podawał pfff zwykły jakiś oszust bo w każdej chwili może ci podwalić konto. Gdy był jeszcze kod usunięcia na stronie to ja tak kasowałem postacie :) Teraz proponuje ci zbić range na okrutny i pisać wulgi na chatie aż postać zostanie zbanowana na perma .

Niech ma oszust ^^

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zapewne ten gościu dał passy na chatcie, po czym szybko na stronie zmieniłeś hasło. To tak nie działa. On teraz tylko czeka, aż zaczniesz grać i będzie mógł Ci ukraść eq.

Naprawdę nie radzę starać się na tym koncie, bo za kilka dni/tygodni będzie temat z płaczem "Okradli Mnie = (((((".

Jednak jeżeli chcesz ryzykować to pobierz FishBota, po czym otwieraj rybki i sprzedawaj małże. Kolejnym sposobem jest utworzenie postaci z 9 lvl i wybranie się do Imha po RIB'y.

Możesz też próbować szczęścia z rudami, a gdy już będziesz miał trochę kasy to kupuj taniej i sprzedawaj drożej. =]

Opublikowano

Napiszcie mi jeszcze raz że może ktoś się zalogować i zabrać itemki bo jeszcze nie wiem -.- Po prostu chciałem wiedzieć jak najlepiej zarobić na 78 lvlu bez eq z dobrymi skilami.

Opublikowano

Jedynie łowienie ale i tak może w każdej chwili wejść i przerzucić loot na inne konto albo zmienić hasło.

zrób tak żeby na to konto dostał perm bana bo on tylko czeka aż jakiś inteligent zacznie grać i wrzuci na postać jakieś eq <_<

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Napiszcie mi jeszcze raz że może ktoś się zalogować i zabrać itemki bo jeszcze nie wiem

Jak chcesz : ktos moze sie zalogowac i zabrac item'ki

Opublikowano

Mozesz jeszcze chodzic na dt na "sepa" i ulepszac smieci ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

tą postacią jedynie dt, handel .

Pereferuje zrobienie dropka na 35 i dropienie & sprzedawanie ku, na początek zawsze jakiś grosz w kieszeni .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...