Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co daje te karty za bossty? I Gdzie sa czesci co sie wygrywa podczas konca wyscigu ?

Sh3in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam 2 pytanie takie jak w temacie.

To tak 1. Co daja te karty za boosty ?

2, Gdzie sa te czesci co podczas skonczonego wyscigu wybieram ktoras karte i np wygrywam doladowanie i gdzie je moge odebrac ?

Pozdrawiam Szymus

Opublikowano

te części są w salonie tuningowym. Jak masz okienko z częściami, to w jego lewym górnym rogu masz takie kółko. Wciśnij je.

Opublikowano

Witam otoz mam 2 pytanie takie jak w temacie.

To tak 1. Co daja te karty za boosty ?

2, Gdzie sa te czesci co podczas skonczonego wyscigu wybieram ktoras karte i np wygrywam doladowanie i gdzie je moge odebrac ?

Pozdrawiam Szymus

1. Są różne pakiety kart tuningowych i można tam wygrać co najmniej 1 część Profesjonalnego tuningu gdzie nigdzie indziej nie zdobędziesz w grze takiej części, 90% jest więcej niż 1 część, ja ostatnio kupowałem parę pakietów za 3500 SB. I dostałem zajebiste części, z resztą możesz to zobaczyć niżej Efekty.

2. Części znajdziesz tak jak kolega wyżej napisał w salonie tuningowym po czym jak wejdziesz w ten salon musisz wybrać typ części zmienić z części SKLEPOWYCH na Magazyn takim kółkiem nad listą części. Klikasz i Ci wyświetla, te części które wygrałeś w wyścigach, a co do np. doładować Nitro czy magnes to liczba tych funkcji jest podczas jazdy wyświetlona po lewej stronie monitoru. Możesz też je dowolnie przestawiać w ustawieniach kryjówki Opcje PowerUp.

Serdecznie Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli np kupuje taki pakiet kart np za 3500 SB to ile mam ich tam 5 do wybrania czy tylko 1 ?

Opublikowano

Jak wygrywasz częśc to po prostu masz już w garażu i tam gdzie kupujesz części masz magazyn i tam to się znajduję.Co do Kart za boost to jest różnie z nimi bo kupujesz na części lub na jakieś neony świąteczne itp .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...