Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack 5.0 !

holtwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze all...

Od kilku dni na forum metka PL jest chaos , że ktoś kradnie drop z metków . tutaj mamy np. jeden topic

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=618397

jak wiadomo nupy z pl sa kilka lat za murzynami , bo chodzi o MULTIHACK 5.0 który posiada funkcje AUTOPICKUP .

Podnosi on w ciągu 0.1 sec yangi wiem bo zarobiłem już 300k na tym ;D

Umie ktoś go skonfigurować / użyć / ma jakiś sposób żeby podnieść czyjś itemek gdy jest nad nim jego nazwa? z dedaniem próbowałem - nie działa bo po wstaniu dalej jest nazwa gracza nad itemkiem .

Jesli wiesz- podziel sie a pójdziemy o krok do przodu we wszystkich trade hackach/bugach .

Opublikowano

@up

dokladnie

WSZYSCY DO PRACCYYY !!11 xD

w koncu sie uda,szperac na e*pvp <3

Opublikowano

Mam tego mh.... ale jak narazie nie działa na privie zaraz spróbuje na PL

Hack działa super dla testu wyrzuciłem rib +7 w m1 na serwandes nie zdążyła nawet pokazać sie nazwa a już był w eq spowrotem

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Ja tez probuje ...cos slabo idze,ale jakby to dzialalo to w ciagu 1 dnia na plus jakis 10kk mozna bylo by sie dorobic ;]

jA Nop

Opublikowano

ej zychup a mam ostatnie pytanko. ile moge dac max attackspeed i movespeeda zeby mnie nie kikalo?>? i czym sie rozni mop lock 1 i mob lock 2?

Opublikowano

zychup a czemu jak mam ten attack na 2 i movie na 3 (dawalem tez na 2.5 ....) to jak biegne gdzies to mi postac wraca?

Opublikowano

robo12 jak uzywasz tego hacka to wez mi na privie napisz twqoje gg to mi powiesz jak go uzyc... kurna bo albo mnie kicka albo jak biegne to mi caly czas wraca postac plx pomoz

Opublikowano
OK. Taki ten hack zatryzmuj sie na sekundke co 10 metrow i bedzie dobrze ;]

dzieki dzieki troche takjakby pomoglo... nie styaje na sekundke tylko biegme i tak skrecam lekko w boki i wychodzi szybciej niz stanie na sekundke xD

EDIT: ee po dluzszym uzywaniu hacka lepiej jest tak jak mowiles:D

Opublikowano

hmm... sciagnij jeszcze raz hacka na poprzedniej stronie jest jak by co. noi wypakuj na puplicie, zaoguj sie na konto na metinie (nie wybieraj jeszcze postaci) wlacz hacka tam powpisuj sobie attackspeed itd. noi graj

Gość Mounthains
Opublikowano

zamknąć mordy i pisać info jeżeli coś znajdziecie nowego spamery cholerne

Opublikowano

Potrafi ktoś zrobić takiego pick upa co w tym MH 5.0 żeby tak szybko podnosił bo mnie wywala co chwile przez mh nie wiem czemu... a jak na konia siadam to odrazu...

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...