Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z pluginami: world guard i world edit - o ile się nie mylę !!

Otóż gdy daje komuś działkę (cubboida)na servie bukkit pod nick kamilod to nie moge pózniej dodać gdzieś indziej cubboida też pod ten sam nick: kamilod. CZEMU ??

Chcę dać komuś dwie działki. Jedną w mieście i drugą poza miastem i nie moge przypisać dwóch cubboidow pod ten sam nick !! 1 cubboid pod 1 nick !! CZEMU ??

Jeśli nikt nie wie czemu a ktoś u siebie umie dawać wiecej cubboidow pod jeden nick to prosze o wysłanie mi tych plikow !! BARDZO PROSZE !!

DAM + czy tam lubie to xD

Opublikowano

dobra ale np jak wpisuje jak zaznacze pare kratek i wpisze /region define kamilod tam gdzie niema zadnego cuba

i troche dalej znowu to samo (/region define kamilod) tak zeby kamilod miał 2 tereny to niedziała pisze ze ten nick ma już 1 cuba

mój filmik z tym problemem:

Opublikowano

WTF. Jakbyś chociaż trochę pomyślał logicznie to byś sobie poradził. Ty zakładasz 2 cuby o nazwie kamilod, a nie na nick kamilod... Dlatego też drugi cuboid nie chce powstać bo ten obok o takiej nazwie już jest...

/region define NAZWA_CUBOIDA NICK

Opublikowano

No i próbuje teraz i sie nie da pisze ze nic jest używany !!

JEDEN CUBBOID NA JEDEN NICK !! xD

dałem kolesiowi cuba i teraz kupil vip i niemoge mu dac drugiego gdzies indziej !

Opublikowano

No bo pewnie wpisujesz tak ja ci napisal @Pimpusss lub dajesz dzialke o takiej samej nazwie jak poprzednia

58752091951397908521.png

50 Postow OK

100Postow Ok

Opublikowano

Jeśli pierwszą działkę założyleś powiedzmy tak:

/rg d kamilod kamilod

To daj drugą z inną nazwą:

/rg d kamilod_2 kamilod

I tyle... żadna filozofia.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...