Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crossfire] Lepszy skill: 25 punktów dla dobrego skilla i rangi

N3v3rGiv3Up

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcecie mieć lepszego skila,

a co za tym idzie lepsza range?

Wystarczy spełnić te punkty:

1.Nie musicie wydawać swojej kasy na zp,zbierajcie darmowe zp , wykonujcie misje by mieć crate de scope itp.

2.Ukończcie treningowy camp ,nie musicie xD ale POLECAM GO ZROBIĆ .

3.Na początku wydawajcie kase na bronie np m4a1 lub mp5, oraz za zp odkladajcie na scara , awm deserta eagle i te lepsze bronie za gp ,

4.Jeśli wolicie losować za gp crate bronie to:grajcie tylko zwykła m16 :)

5.Nieważne jaka się ma bron ważne,że się umie z niej korzystać ;)

6.Graj na meczach gdzie graja amatorzy,lub przeciwnie gdzie graja ;pro O TYM W 7 PUNKCIE

7.Widzicie kogoś kto dobrze gra?,podpatrzcie jego technikę i nie zwracajcie na jego bron uwagi

8.Jeśli spędzicie co najmniej 6 h na crossfire to jaz macie lepszego skila , przekonałem się sam na własnej skórze .

9.Starajcie się mierzyć w głowę , gardło mostek , chowajcie się za np skrzynia i wypatrujcie zdobycz xD .

10.Użyjcie słuchawek bardzo dobrych na ful głos i nasłuchujcie kroków przeciwnika no i bang!

11.Zainstalujcie x fire by porozumiewać się z drużyną.

12.Pobierzcie game bostera i zainstalujcie by mieć mniejszy ping, oraz postarajcie się by nikt z waszego domu nie korzystał akurat z łącza .

13.Zawołajcie kolegów np 2 lub 1, zróbcie rooma i walcie do niego cały czas , to się nazywa farmienie xD,

ale po to by wyrobić skila a nie staty NA SERIO!

14.Używajcie granatów , flashbang tez, zakaz smoke bo utrudnia gre własnej drużynie

15.Jeśli już macie dużo zp lub macie maks forsy i kupujecie zp to:

Losujcie jakieś dobre bronie np snajpery, mg A ZA CUPONY BIERZCIE ZLOTE BRONIE NP DE GOLD

16.Kupcie za gp przyspieszacz rozbrajania bomby

17.Nie używajcie hacków w celu dostania bana :(

18.Zwracajcie uwage na bron swoja i bron przeciwnika wychwycie moment gdy ja przeładowuje lub szuka celu

19.Wypatrujcie camperów i bang

20.Stosujcie taktyke biegu i skoku by unikać pocisków ,

21.Starcie wy vs snajper- szybki bieg ; strzałki w lewo prawo i spacja

22.Bierzcie czynny udział w eventach by miec ribbonsy

23.Za 20 ribonsów dostajemy m4a1 custom crystal :)

24.Nie zwracajcie uwagi na wyzwiska , ten kto was przezywa to noob i zazdrosci wam poprsotu stoicki spokoj zachowywac.

25.Trenujcie,trenujcie

Czytac tutka , KOKSIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecam :)

vilenossig.gif
Opublikowano

Według mnie każdy raczej wie jak grać i w co celować.

Dodam jeszcze, że pkt 1 jest nieaktualny bo za zrobienie całego napisu dostajemy XM8 Spring na 90 dni

:D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Po co komuś tłumaczyć żeby używał granata, to tak jakbyś komuś tłumaczył "Do jedzenia zupy użyj łyżki", przecież każdy używa granata, przyśpieszacza rozbrajania bomby nie opłaca się kupować, nie dostaniesz dużo zp z robienia ankiet na polskim ip, w tydzień nie nazbierasz 20 kuponów na crystala, ani 80 kuponów na DE Gold, ja cały rok zbierałem 13 ribbonów i 60 kuponów na Customa, a teraz nie ma za wszystkie literki losów na de-scope, więc jeszcze trudniej nazbierać kupony, snajperek nie opłaca się losować, niczym się nie różnią od normalnych, tylko ilością amunicji w magazynku.

Według mnie bezsensowny poradnik.

1398258449-U383457.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No coments po prostu ten tut jest bez sensu po co komu tłumaczyć co ma kupić ... i to jeszcze Scar L ... a co do pisowni to jakbyś przetłumaczył z Angielskiego --na--> Polski ... tak więc to jeszcze nie potrzebne ...

x

Znawca
Opublikowano

Według mnie ten poradnik jest do d*py. Chyba kazdy wie jakie granaty kupic? A wogóle to na co komus SL ?! To jest shitowa bron dla lamusów bez skilla. Zeby mieć skilla wystarczy trening. Ja w cf gram 1,5 roku i mam juz tego skilla ( szczególnie z awm <3 ) Trening czyni mistrza.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

3.Na początku nie wydawajcie kasy na zbyteczne bronie np m4a1 lub mp5, odkladajcie na scara , awm deserta

eagle

i te lepsze bronie za gp ,

Nie zgodze się, M4A1 nie jest zbyteczna, jest wręcz rewelacyjna, a SCAR to broń l2p bo zero recoilu dużo dmg ;)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
3.Na początku nie wydawajcie kasy na zbyteczne bronie np m4a1 lub mp5, odkladajcie na scara , awm deserta eagle i te lepsze bronie za gp

- POJEBAŁO? Jak dla M4a1 to najlepsza bron z gry, ja tym napierdalam heady na prawo i lewo bez problemu,

Klasyczne m4, nie do wyjebania, a ty pierdolisz o Scar Light'cie ....

powiem tak, trzeba sie nauczyc grac -.-

moim zdaniem scar to bron, do ktorej nie potrzeba specjalnych umiejetnosci, chcesz byc pro? naucz sie grac.

(kiedys gralem na kuzyna koncie przez 2 tygodnie, bo mialem mu wbic soldiera, bo on gra tylko sniperem.Powiem tak, scar light psuje skille :P )

Sory za małe wulgi, gdyż to mnie uraziło ; D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak dla mnie m4a1 jest dobry, byc moze zrobilem maly blad, poprawie, ale na pewno wszystkim radze kupowac zp i losowac bronie bo sa lepsze

/Po co odkopujesz poradnik skoro nic do niego nie dodałeś, tylko kilka napisów "Polecam"

vilenossig.gif
Opublikowano

Witam.

mam pytanie do tego punktu

23.Za 20 ribonsów dostajemy m4a1 custom crystal :)

A więc:

-co to są ribonsy?

-skąd je można mieć?

-i w ile dni mogę skombinować sobie m4a1 custom crystal za pomocą tych ribonsów

• 3 miesiące temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Crossfire] Lepszy skill: 25 punktów dla dobrego skilla i rangi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...