Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bayern Monachium vs Real Madryt (1:0) Goal / Gol Frank Ribery /

Restive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bd wierny. real 4 ever

Bo jest 1 w tabeli jak spadnie to bedziesz fanboyem farcy ....

Kiedys lubilem real dopuki nie przyszly cipki typu krystyna kaka Mou

Jak gral jeszcze Raul to real byl normalny pozniej sie zeszmacil

@UP Jasne mylisz pojecia Pseudo fan a kibic ... kibicowanie to rzucanie krzeslami rozpierdalanie stadionu

i przerywane meczu swojemu klubowi ? Jezeli pilka polega na napierdalaniu sie z dresami to thx wole pograc w szachy...

Moze i nigdy nie bylem na meczu bo jest to daleko i jest to duzy wydatek szczegolnie te ceny na The Emirates

Opublikowano

No i zasłużone zwycięstwo Bayernu, powinno być 3:1 bo Weeb(idiota) nie podyktował karnego na Gomezie. A Marcelo powinieć dostać czerwoną kartke.

Opublikowano

Ehhh zanik formy w Realu i to widać -,- Zjebanie. Póki co 2:2 ogółem. Zobaczymy co będzie na SB...

a real jebać !

Sezonowiec -,-

1393461645-U349224.png

Opublikowano

czyli bayern wygrał :) W rewanżu też musi wygrać i git.. Barcelona jutro musi wygrac z Chelsea i git:) kibicuje barcelonie i myśle że znowu wygra lige mistrzów . Fajnie by było jakby real odpadł,ale pewnie i tak dwaj giganci spotkają się w finale ...

Visca El Barca !

a real jebać !

Opublikowano

oglądałem tylko 2 połowe... a mogłem w ogóle nie oglądać, oprócz tej sytuacji bramkowej, już na farta wykorzystanej (Ronaldo nabił Ozila ta piłką xD) to nie grali nic kurwa NICC! cały czas tylko modliłem sie żeby nie stracili tej bramki bo o strzeleniu nie miałem co marzyć -,- Di Maria nic ie grał, Ronaldo słabo, Ozil tylko bramka, Benzema coś chciał robić ale samemu niewiele zrobił... Kaka za Di Marie powinien wejść, Callejon za hmmm... może Alonso bo też niedużo narobił, a Marcelo za Coentrao, ale nie lepiej bronić wyniku...

zostaje nam Santiago i minimum 1 bramka :D

HALA MADRID!

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...