Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Pytanie] Zmiana nicku.

Madziaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, a mianowicie czy mozna zmienic nick w ps network poniewaz mam nick 985278asdf a kolejnego bf'a nie zamierzam kupic bo kod jest na jedno konto.

Opublikowano

Wystarczy zrobić nowy profil, gdy go zrobisz, możesz mieć nowy login w PSN, ale wszystkie twoje odznaczenia levele powiedzą papa

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up... co z tego ze zrobi nowy profil jak i tak bedzie musial zrobic nowe konto PSN, to przepadnie mu kod bo kod jest przypisywany do 1 konta ... tak więc nic nie zrobisz

@down sory pomyłka kiedyś gdzieś przeczytałem że kod przypisuje się do konta PSN :P

RMCF

Opublikowano

@up... co z tego ze zrobi nowy profil jak i tak bedzie musial zrobic nowe konto PSN, to przepadnie mu kod bo kod jest przypisywany do 1 konta ... tak więc nic nie zrobisz

nowy profil = nowe konto PSN a kod będzie działał bo jest już przypisany plik do konsoli

sam mam 4 konta (PL, USA, JP, UK) i na wszystkich działają OP z konta podstawowego

819531478353821175209.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie da się zmieniać nicku graj sobie na tym jakim masz co za różnica czy 985278asdf czy Madziaa?;>

8oljm.gif

SERWER NA KTÓRYM ZAGOŚCISZ NA DŁUŻEJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...