Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka dowcipow ;]

Soul2305

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka dowcipow o murzynach(nie zebym mial cos do czarnych)

1.Co robi murzyn jak odbywa stosunek z biala kobieta?- wciska jej ciemnote

2.Czym się różni Murzyn od opony ?Na oponę zakłada się łańcuch na zimę.A jak założysz na Murzyna to rapuje

3.Jasio do taty policjanta:- Tato gdzie leży Afryka?Ojciec długo myśli, w końcu mówi:- Chyba niedaleko, bo u nas na komendzie pracuje murzyn i dojeżdża do pracy

4.Murzyn widzi psa liżącego sobie jajka i mówi do drugiego:- Cool! Też bym tak chciał! Tamten odpowiada:- E, lepiej nie próbuj człowieku, bo cię ugryzie!

Mozliwe ze niedlugo cos dopisze ;] jezeli macie jakies propozycje pisac na dole ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Małżeństwo wreszcie po latach doczekało się potomka. Ojciec dziecka idzie do swojej matki pochwalić się i przy okazji pogratulować świeżej babci wnuczka.- Ale wiesz co mamo Jadzia nie miała pokarmu i musiała dać synka do karmienia mamce murzynce i przez to mamy syna murzynka.- Na co matka...oj,synku,synku...ja ciebie od początku karmiłam krowim mlekiem,ale widzę,że dopiero teraz wyrosły ci rogi...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Małżeństwo wreszcie po latach doczekało się potomka. Ojciec dziecka idzie do swojej matki pochwalić się i przy okazji pogratulować świeżej babci wnuczka.- Ale wiesz co mamo Jadzia nie miała pokarmu i musiała dać synka do karmienia mamce murzynce i przez to mamy syna murzynka.- Na co matka...oj,synku,synku...ja ciebie od początku karmiłam krowim mlekiem,ale widzę,że dopiero teraz wyrosły ci rogi...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

3.Jasio do taty policjanta:- Tato gdzie leży Afryka?Ojciec długo myśli, w końcu mówi:- Chyba niedaleko, bo u nas na komendzie pracuje murzyn i dojeżdża do pracy

Haha spadłem z krzesła :D

w17nzk.jpg

by around you.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Idzie Czerwony Kapturek przez las do babci i myśli:

- Oj, żeby tylko nie spotkać wilka, bo jak mówiła babcia, pewnie mnie zgwałci...

Nagle zza krzaków wyskakuje wilk. Czerwony Kapturek przerażony tym, co się zaraz stanie, powoli ściąga majtki. Wilk na to:

- A ty co? Srać tu przyszłaś???? Dawaj koszyczek!!!!

Siedzi mąż w WC i probuje zrobić kupę. Ciężko mu idzie bo ma zatwardzenie, postękuje cicho jak to w takich przypadkach.

Obok drzwi przechodzi żona i widząc, ze w WC świeci sie światło gasi je bez zastanowienia. I wtedy nagle ze środka dobiega głośne wycie:

- AAAAaaaaaaa... OjOjOj.....oooooooOOOoooo AjAjaaaajAAAA ... !!

Na to wystraszona żona zapala światło i zagląda do środka przestraszona. Maz siedzi z wytrzeszczonymi oczami, ale już nie drze sie.

Popatrzył na swoja stara i mówi:

- Ty idiotko, ty głupia ci*o, a ja już myslalem, ze mi oczy wywaliło!

Siedza 2 anorektyczki w wannie , jedna mowi

-Trzymaj sie bo spuszczam wode...

Jas pyta ojca co to znaczy w praktyce a w teorii.

-Synku , najlepiej wytlumaczyc to na przykladzie.Idz do swojej siostry i zapytaj czy za 2000 zl zrobilaby lodzika..A wiec Jas idzie do siostry i zadaje owe pytanie , na to siostra.

-No wiesz Jasiu jakas fajne kosmetyki by sie przydaly , nowe ciuszki hmmm...no zrobilabym.

Jas idzie do ojca i opowiada zaistniala sytuacje.

-NO to teraz synku idz do matki i spytaj sie o to samo...

Jas idzie do matki i pyta.

-Hmmm Jasiu ...no wiesz... jakas nowa pralka by sie przydala , moze jakas zmywarka albo robot domowy ..no zrobilabym .

Jasiu znowu idzie do taty i mowi co powiedziala mama

-no dobrze Jasiu teraz idz jeszcze do dziadziusia i spytaj.

Jasiu zasuwa do dziadka a ten odpowiada.

-NO wnusi , pieniazki zawsze sie przydaja , mooze jakies nowe okulary, na trumne bym zaczal zbierac ...noo zrobilbym.

Jas zmeczony juz cala sytuacja idzie do taty i pyta.

-Tato no dziadek tez by zrobil .Powiedz mi w kocu co to znaczy w teorii a co w praktyce.

- A wiec synu w teorii mamy 6000 a w praktyce 2 dziwki i jednego pedala.

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dlaczego chińskie zupki zalewa się wrzątkiem? - Dla dezynfekcji

----------------

Dzwoni żona - Kochanie, lusterko boczne odpadło.! - Ale co się stało, dlaczego!! - Dachowałam...

------------------

Rozmawia dwóch kumpli - Dzięki Bogu,w końcu dostałem rozwód. Kamień z serca - mówi pierwszy. - I rogi z głowy - mówi drugi

-------------------

Po badaniu lekarz zwraca się do pacjenta - nieregularne tętno, nieregularny oddech. Czy pan pije??!. - Tak,ale bardzo regularnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...