Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Logowanie minecraft.net do premium

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Od 3 miesięcy posiadam konto premium w minecraft. Wszystko działało mogłem wchodzić na serwery premium itd. Dzisiaj natomiast chciałem się zalogować do oryginalnego launchera minecraft (login, hasło). Oczywiście wpisuje i wyskauje "Login failed". Pierwszy raz coś takiego widzę. Dobra; zaczełem działać. Wbijam na minecraft.net do logowania i to samo czyli "Oops, unknown username or password.". Próbuje przywrócić hasło i udało się wiadomość wysłana. Wchodzę na skrzynke i nic. Czekam ponad 7 godzin i nadal skrzynka pusta. Popaczalem* w spamie i we wszystkich folderach i nic nie ma :( Premium patrzałem jest skin też, ale nie mogę wchodzić na serwery premium! Jak mogę zrobić, bym mógł wejść na moje konto w minecraft???

Pozdrawiam

Popaczalem* - od teraz tak to będę pisać ^^

Opublikowano

A gdzie kupowałeś gift code'a bo jeżeli na allegro to pisz do sprzedawcy o nowego gift'a bo ten byl pewnie kradziony.

do6qfp.jpg

Weteran
Opublikowano

Skontaktuj się w takim razie z supportem:

http://www.minecraft.net/community

oni, ci powinni pomóc w taki razie tylko pisz do nich po 'Angielsku'

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

no dobra ale proszę jeszcze nie zamykać tematu bo odpowiem

@EDIT: Podajcie bezpośredni link do napisania do supportu bo nie wiem w co kliknąć

Opublikowano

Słuchaj minecraft.net ma opuźnienia koledze e-mail aktywujący szedł 6 dni, radzę poczekać z tydzień jak to nic nie da to wtedy zgłosisz problem.

Daj "Lubię To"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...