Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie są najlepsze bronie w cf ?

kokkiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak już inni pisali każda broń jest dobra. Było już dużo takich tematów. Dla mnie jest on nie potrzebny. A autor tematu podnieca się jak małe dziecko gdy dostanie zabawkę...

memes_flounder_lol_Memebase_53-s500x180-193345-580.jpg

Opublikowano

Nie ma broni najlepszej , z każdą bronią gra się inaczej. Ale ja najbardziej lubie Kriss Super V , AWM i deagle :D

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

@up masz rację ale porównaj np. M4A1 go Galila tego ze scope'em. W ogóle inna gra. Są bronie lepsze

:) a najlepszej tak jak napisałeś raczej nie ma bo każdy lubi inną :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Tak bazooki w CF.. szczególnie na mapie Egypt albo Ship.. Jak już cos piszesz to pisz z sensem..

@up masz rację ale porównaj np. M4A1 go Galila tego ze scope'em. W ogóle inna gra. Są bronie lepsze

:) a najlepszej tak jak napisałeś raczej nie ma bo każdy lubi inną :D

Tutaj masz racje ... ale troche się nie zgodze .. mimio , że broń ma scopa to i tak zasięg jak i dmg są takie same.. Ale nie wiem czemu ten wygląd broni wg mnie wpływa na skilla troche :D

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Mówisz ze m4a1 i ak do dupy po prostu ty nie umiesz grac. Zwykłe m4 lepsze niż jakies gówno ''krystal''. ak i m4 to jedne z najlepszych broni w cf (na początek) ja osobiscie mam ''cjustom'' ale i tak gram zwykłym bo lepiej wchodzą ''hedszoty'' itp.

Kriss super V chyba tak sie pisze i mp5 z tłumikiem

Kriss V jest tez znienawidzona bronie w cf . Dlaczego? bo 0 rozrzutu i do tego to SMG O.^(cos takiego jak mp5) a mp5 z tłumikiem to chyba największy chłam w cf...

Opublikowano

Ja osobiście mam kilka broni, którymi lubię grać, najczęściej Veresk lub M4A1-Custom, ale ogólnie tak jak wcześniej inni pisali najlepiej grać z m4a1 lub ak47, ak choć ma duży rozrzut to ma też duży dmg i jak ogarniesz jak z tego strzelać to nie ma na Ciebie mocnych, czy będą lecieć z krissem, scarem czy jeszcze czymś innym ;p

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...