Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie są najlepsze bronie w cf ?

kokkiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są najlepsze bronie w cf ??

Bo m4a1 i ak47 to żałosne bronie w innych grach są one dobre ale w tej grze nie sądzę .

M Ó J N I C K TO : Energit00

Opublikowano

O ja też ją mam Qbz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To chyba najlepsza broń normalnie 6 na raz biorę żadem mi nie podskoczy ^^.

Te 2 uziki kupiłem ale to dobre na mutanty jak się ma dużo magazynku bo w zwykłym się nie opłaca 2 uzików ale polecam qbz na wszystko się nadaje .

M Ó J N I C K TO : Energit00

Opublikowano

K2, Kriss i Scar Light to są dla mnie bronie żałosne, zero rozrzutu, nie potrzeba zero skilla żeby tymi brońmi grać dlatego też one nie są lubiane w cf'ie. Dla mnie bardzo dobrze sprawuje sie M4A1-Adv. AK-47. QBZ możliwe że kupię, grałem nim kilka rundek i nawet mi przypadł.

Opublikowano

Ja poluję teraz na M14 ebr, miałem kilka razy od trupów, super się grało, co do AK - bardzo duży rozrzut ale też i siła. Broń nie dla mnie. Każdy lubi co innego, nie ma jednej najlepszej broni dla kogoś m4 dla innego ak .

Musisz sam wybrać ;)

Opublikowano

ej a rp można sms kupic?? albo kapsułe za gp??

Można kupić rp za sms, nie można kupić kapsuły za gp, ale może kiedyś zrobią tak jak na crossfire NA, że będzie.

1398258449-U383457.png

Znawca
Opublikowano

Według uznania. Tak naprawde każda broń jest dobra jeśli się tylko grać umie. Jeśli zaczynasz gre proponuje coś z małym rozrzutem np. m12s alb scar light.

Jeśli już masz skilla to najlepszymi broniami są oczywiście m4 i ak :> No ale jak ich nie chcesz to proponuje ci QBZ, chociaż dla mnie najlepszy jest awm <3

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Najlepiej kupic AWM i Deserta. Łatwo i fajnei się gra, jeśli robisz za snipera. Bo jak nie to doradzam ci AK47.

A mojim zdaniem to najlepsza bronia rifles jest m16. Serio!

Znawca
Opublikowano

Najlepiej kupic AWM i Deserta. Łatwo i fajnei się gra, jeśli robisz za snipera. Bo jak nie to doradzam ci AK47.

A mojim zdaniem to najlepsza bronia rifles jest m16. Serio!

mojim? pozdro. Za takie orto to ban perm sie nalezy..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Każda broń jest dobra, tylko trzeba umieć nią grać.

Osobiście polecam M4A1, G36K, XM8.

A ze snajperki to AWM

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...